До чого сняться святі?

До чого сняться святі?

У звичайному житті практично неможливо зустрітися зі святимі- звичайно, така можливість існує, але дається вона людині дуже рідко. Однак бажаних Богу людей можна побачити уві сні, і такий сон може вплинути на майбутнє.

Наша стаття розповість, до чого сняться святі.

Святі в наших сновидіннях

Сни, в яких присутні святі, потрібно обов`язково запам`ятати, оскільки подібні сновидіння в більшості своїй є віщими. Важливо в деталях згадати розмову, застереження і слова святих, оскільки вони можуть стати в нагоді в майбутньому. Якщо старець щось порадив зробити, то потрібно обов`язково надійти так, як він велів. Іноді це може здатися безглуздим, але згодом сенс відкриється, і тоді вдасться зрозуміти, що рада була вірним. Як правило, святі і їх образи обіцяють радість і сприятливе вирішення проблем, тому лякатися їх не варто.

Тлумачення для жінок



Якщо жінці привидівся лик святого, то це є застереженням: потрібно бути більш обережною і пильнувати робити з людьми чесно, так як зло обов`язково повернеться примноження. Молитися святим - до участі в церковному обряді. Якщо фігура святого на очах сновідіци перетворилася в демона, то в реальності їй слід переглянути свою мораль, так як часто вона надходить не дуже добре.

Тлумачення для чоловіків

Якщо уві сні старець щось говорив сновидцу, то все потрібно виконати саме так, як він покарав, інакше проблеми будуть з`являтися буквально з нізвідки. Їздити уві сні на святиню - на радість, поклонятися в сновидінні святому - до вдалого вирішення проблеми. Бачити ченця - до божественного заступництву. Святий відлюдник часто віщує самотність, проте воно для сновидіння буде не в тягар.

Якщо ж святий привидівся вам в церкви, варто пошукати тлумачення в статті До чого сниться церква.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!