До чого сняться кури?

До чого сняться кури?

Дізнатися до чого сняться кури, допоможе Сонник Езопа, в якому детально описані деякі ситуації і сцени, побачені уві сні. Читайте і вибирайте більш відповідний варіант до побаченого Вами сну.

До чого сниться курка

Побачити курку на оборі, яка накидається на який зайшов стороннього, означає, що пообіцяв Вам підтримку людина не виконає обіцяне, а сподіватися на допомогу сторонніх краще не варто. Якщо ви бачили курей, шукають корм серед купи грошей, розкиданих по двору - чекайте сумних звісток, пов`язаних з халатністю з вашого боку. Зосередившись на цьому, Ви легко можете все виправити.

Побачити курку, яка сидить протиприродно на одному місці тривалий час позначає, що скоро до Вас можуть звернутися за допомогою. Тільки перш ніж її надавати гарненько подумайте, інакше потім можна пошкодувати про наслідки.

Побачити уві сні грядку, ісклеванную і потоптану курми - чекайте підступу від членів своєї сім`ї, особливо від дітей. Курка з вим`ям як у корови повинна Вас застерегти, так як це символ обману, тим більше, якщо Вас намагаються заманити великими грошима. Рятуючи курку уві сні, яка намагається відбити у яструба свого курчати, - Вашому захиснику потрібна допомога.

Зустріти уві сні людини, голос якого нагадує кудкудакання - попередження про брехливих чуток здатних спровокувати на нагальні висновки і дії.

А ось здивуватися Вам, якщо побачите хатинку з казки - на курячих ніжках. Кури - це символіка клопоту, які можуть бути пов`язані з несподіваним гостем або гостями. Кури, що клюють зерно - це прибуток. Побачити красиву, велику курку уві сні - це на щастя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!