До чого сняться п'явки?

До чого сняться п`явки?

Мало хто з нас в реальному житті стикається з п`явками. Хіба що в лікувальних цілях, на аптечних прилавках або влітку, в якомусь ставку або болоті. І якщо уві сні вам раптом привиділися п`явки, розцінювати цей сон як важливий знак! Тому що просто так ці кровоссальні створення наснитися не можуть. До чого сняться п`явки? Як тлумачити цей знак своєї підсвідомості? Давайте розберемося.

Загальна тлумачення сну

П`явки - це частина агресивного навколишнього середовища. Частина того, що в реальному житті харчується нашою кров`ю і плоттю. Тому в людській свідомості образ п`явки нерозривно пов`язаний з прихованою або явною небезпекою - можливістю втратити «частину себе». Або ж такий сон може сигналізувати про небезпеку стати для когось джерелом наживи, безкоштовним годувальником. Ще п`явку уві сні можна розцінювати як символ якоїсь набридливої особи, прилипали, людини, який заважає здійснювати плани і вносить у ваше життя певний дискомфорт.

У будь-якому випадку сон слід розцінювати як поганий знак. Але при цьому не потрібно впадати в паніку: правильно розшифрувавши сон, завжди можна попередити неприємності.

особливості сну

  • Присмокталися до вас п`явки - символ утриманців, ворогів, енергетичних вампірів, які можуть бути у вашому оточенні.
  • Відчувати біль в місці укусу п`явки - сигнал про проблеми зі здоров`ям. Зверніть увагу на те місце, куди присмокталася п`явка.
  • Бачити п`явок на інших людях - сигнал про можливі хвороби у ваших близьких.
  • Лікуватися п`явками - сигнал про проблеми зі здоров`ям.


Для жінок такий сон може передвіщати вагітність, а для чоловіків - тертя з друзями або колегами. Присмокталися п`явки уві сні також можуть бути сигналом про непередбачених витратах, втрати цінностей або боргах.

Можливо, вас також зацікавить наша стаття До чого сняться комахи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!