» » » » Як потрапити в майбутнє?

Як потрапити в майбутнє?

Як потрапити в майбутнє?

Над деякими питаннями вчені «б`ються» роками, а відповіді на них досі не знайдені. Один з них - як потрапити в майбутнє? Тема цікавить багатьох, але що думають з цього приводу вчені? Подорож у часі - це гіпотетичне пересування будь-якого об`єкта із сьогодення в майбутнє або минуле. Фантасти пропонують використовувати для цих цілей різні «машини часу» або інші пристосування схожого дії, а що кажуть вчені? Теоретично це цілком можливо і навіть є кілька способів:

  • Фізичний. Грунтується він на теорії відносності. Для цього треба будь-якої об`єкт (машину) розігнати до швидкості світла. І тоді в хід вступає «парадокс близнюків». Сенс його в тому, що час подорожі того, хто знаходився в русі з цією швидкістю і того, хто залишався нерухомий, по-різному. Або інша гіпотеза: поблизу областей надвисокої гравітації (чорних дір) можливі тимчасові зрушення (тимчасові діри), які можуть закинути об`єкт як в минуле, так і в майбутнє.
  • Біологічний. Ну, тут все просто. Тіло людини консервується, а потім оживляють через певний час. Людина прокидається в майбутньому.

Англійський фізик С.Хокинг ще в 2010 році оголосив, що подорожі в часі можливі, але тільки якщо прагне в майбутнє. Як переміститися в майбутнє? Для цього потрібна надшвидкісна ракета. У космосі, через 6 років, швидкість корабля зможе розвинутися до 98% від швидкості світла і час для космонавтів сповільниться. Для них один день буде дорівнює земній році. Так само великі надії в цій області пов`язані з ВАК. В процесі випробувань, велика можливість появи мікроскопічних чорних дір, а отже і зрушень у часі. Так що, поживемо - побачимо. На даний момент, в майбутньому ще ніхто не був, по крайней мере, доказів цьому немає.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!