» » » Що буде в майбутньому?

Що буде в майбутньому?

Що буде в майбутньому?

Людині завжди було і буде цікаво, що буде в майбутньому. На цьому інтересі були засновані стародавні ритуали ворожіння. До речі, ворожки були популярні не тільки в минулому, вони популярні і зараз. Людина завжди хотів відкрити таємну завісу над тим, що станеться в майбутньому. Давайте сьогодні спробуємо зробити те ж саме і проаналізуємо думки вчених з питання, що станеться в майбутньому.

вчені прогнозисти

Цей термін виник в сучасності, хто називає фахівців з передрікання майбутнього футурологами, хто прогнозистами, але сенс однаковий. На основі різних аналізів і висновків вони виводять концепції того, що станеться в майбутньому, як в близькому, так і в далекому. У 1999 році навіть була заснована міжнародна академія прогнозування, вона зібрала під своїм дахом найкращих експертів-провісників. На чолі цих фахівців стоїть російський доктор історичних наук Ігор Бестужев-Лада. Причому, членом цієї академії може стати кожен, хто напише хоч одну статтю з передбаченнями. Міжнародною академією був створений Московський філія, який так само прагне зрозуміти, від чого залежить майбутнє, але тільки в Росії.

світовий прогноз



Отже, думки футурологів відрізняються один від одного, але загальні тенденції все одно присутні, ось вони. У найближче сторіччя Землі загрожує війна за природні ресурси. Людина залишиться споживачем на планеті, тому він буде відвойовувати для себе все більш ласі шматочки території, на яких є родючі грунти, рибні річки, корисні копалини, чисте повітря і вода. Уже зараз зрозуміло, що цивілізація грошей іде, вважають футурологи. Фінансові кризи, величезні національні борги провідних світових держав тому підтвердження. Змінюватися на Землі буде все - люди, природні комплекси, релігія, всі, до чого звикли люди.

Пророцтва на 100 років за напрямками



Наступний дуже цікавий прогноз вчені-провісники зробили за напрямками життєдіяльності людини. У ньому набагато більше реалістичних думок, він дійсно заслуговує на увагу. Перший напрямок - переселення людства в океан. Вчені пророкують появу океанських ферм, люди в них будуть вирощувати рибу і рослини, для створення запасів їжі. Комунікації - другий напрямок досягнень майбутнього. Вчені обіцяють проникнення електронних систем навіть в людський мозок. Найсучасніший стільниковий телефон стане через 100 років - справжнім артефактом. Третій напрям прогресу охоплює передачу думок на відстані. Якщо людина не навчиться цього робити, то прилад для передачі думок обов`язково створять! І вже не хакери комп`ютери, а сусід по квартирі зможе спокійно «зламати» людині мозок. Основним видом палива стане сонячне світло і ядерне паливо, бензин і газ підуть в минуле, як і небезпечні виробництва по їх видобутку. Наступне дуже цікавий напрямок майбутнього зробить людину безсмертною. Кожному вшиють чіп, який буде отримувати сигнали від організму про порушення, і тут же виправляти їх. Просто буде лікувати, що називається «не відходячи від каси». Гроші на Землі стануть єдиними, для зручності світової спільноти. А люди настільки втомляться трудитися, що навіть відпочинок на курортах не буде завдавати задоволення. Саме в цих і екологічних цілях будуть створені рекреаційні комплекси в Антарктиці. Наступний напрямок розвитку людства дуже важко назвати розвитком. Гомосексуалісти отримають рівні з усіма сімейні права і будуть ростити і виховувати дітей. І як не повірити цим прогнозам в світлі останніх постанов у Франції на цю тему? До 80% шлюбів на Землі через 100 років будуть одностатевими. (Тьху, тьху! Щоб не збулося!) І останнє пророцтво, гідне нашої уваги - здатність людини замовляти погоду. Люди навчаться викликати і припиняти дощ, сніг, град, вітер та інші принади небесної канцелярії.

майбутнє Росії

Провісники так само розповідають, що чекає Росію в майбутньому. І Ванга, і Дюваль вважають, що в 30-40 роках 21-го століття в Росії народиться новий союз слов`янських держав і велич нової держави, подібної СРСР, визнають навіть США. У слов`янському союзі народиться нова релігія, яка досить швидко захопить весь світ, і приведе його до гармонії і любові. Дивно пророцтво Дюваль, що вже в 2014 році Росія стане найбагатшою країною світу. І саме наші вчені винайдуть ліки від старості. Віщуни кажуть, незалежно від того, що чекає Росію в найближчому майбутньому, вона поведе за собою світ і стане дуже благополучною країною.

Особистий прогноз

Що чекає мене в майбутньому, - таке питання задають самі собі багато людей, особливо молоді. Відповідь тут може бути тільки один - буде з вами те, що ви самі захочете. Ніколи вам не бути начальником, якщо ви не хочете вчитися. Ніколи ви не зможете поїхати на Тибет, якщо не хочете грамотно заробляти гроші і багато читати і вивчати. Ніколи не можна виграти в лотерею, ніколи не купуючи лотерейні квитки. Будуйте самі свою долю, впевнено йдіть своєю дорогою, постарайтеся чітко зрозуміти, що вам дійсно треба в житті. І тоді вам навіть не знадобиться йти до ворожки, заглядати в гороскопи. Ви самі собі астролог, тому що саме в вас укладена іскра, навколо якої обертається світ. Ваш світ.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!