Як заговорити грижу?

Як заговорити грижу?

При згадці про грижу у більшості з нас в пам`яті спливають неприємні картини. Адже досить часто це захворювання доводиться лікувати шляхом хірургічного втручання. Однак, з давніх-давен наші прабабусі уміли заговорювати грижу і тим самим зцілювати її.

Розглянемо, як заговорити грижу згідно з давнім повір`ям.

Як заговорити пупкову грижу

Обряд змови грижі полягає в тому, що читається спеціальна молитва і одночасно з цим проводиться якийсь ритуал за змовою. При цьому слід дотримуватися кількох правил:

  • В результат змови обов`язково потрібно вірити. Жоден ритуал не дасть ефекту, якщо в нього не вірити.
  • Найбільш вдалий час для ритуалу змови від пупкової грижі - спадаючий місяць. Тому не полінуйтеся і перевірте місячний календар.
  • По можливості обряд змови для дитини повинна виконувати його мама чи бабуся. Тоді ефект буде досягнутий швидше і легше. Якщо це неможливо, то ритуал повинен проводити людина, якій ви абсолютно довіряєте і яка не тримає ніякого зла на вашу сім`ю.
  • Постарайтеся зробити так, щоб про ритуал не знав ніхто, крім вас і людини, який його проводить. У цій справі конфіденційність призводить до кращого результату.


Тих же самих правил слід дотримуватися і для змови пахової грижі. Текстів змов і молитов від грижі безліч. Знайти їх можна на спеціальних сайтах, наприклад, тут. Згідно з ритуалом після прочитання молитви потрібно зобразити отгризаніе шкіри навколо пупка. Причому обов`язково по колу і проти годинникової стрілки. Повторювати змову слід не менше 12 разів.

Якщо ритуали і змови не допомагають впоратися з хворобою, обов`язково зверніться до фахівця. Не варто затягувати з лікуванням грижі, адже це може призвести до непоправних наслідків. Обмеження грижі дуже болісно і загрожує змінами шкіри в області грижі, виправити які можна буде виключно хірургічними методами. Якщо хочете дізнатися ще більше інформації, читайте нашу статтю Як вилікувати грижу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!