Як розвести на секс?

Секс має дуже велике значення в нашому повсякденному житті. Тим більше що інстинкт самозбереження - це один з базових інстинктів людини. Крім цього, при статевому акті у людини виробляються ендорфіни - гормони радості, які сприятливо впливають на весь організм. А тому знати, як розвести на секс, просто необхідно - хоча б для свого здоров`я.

Що таке збудження

Для того щоб зрозуміти, як розвести дівчину на секс, для початку розберемо, через що і як в організмі людини виникає сексуальне бажання.

Статевий потяг - це зміни на гормональному фоні людини, які виникають під впливом будь-яких сексуальних стимулів. Під час збудження і чоловічий, і жіночий організм виробляє статеві гормони - тестостерон і естроген. З попаданням цих гормонів в кров, людина відчуває збудження. Від цього кров приливає до статевих органів, виробляється адреналін. Розширюються зіниці. У чоловіків проявом порушення є ерекція, у дівчат - ерекція сосків і зволоження піхви.

Тобто, до того, як розвести жінку на секс, потрібно знати про прояв у неї всіх цих ознак, а вже потім домагатися їхнього виникнення.

«Правила пікапа» або нейролінгвістичне програмування

Люди навчилися управляти не тільки тваринами і машинами, а й собі подібними. Знаючи особливості психології чоловіків і жінок, можна легко навчитися тому, як розвести хлопця на секс або дівчину. Розглянемо основні правила для знімання дівчат.

  1. Будьте впевнені до себе. Жінка за своєю природою самка. І підсвідомо вона шукає самця - сильного, владного і впевненого в собі. І якщо в дикій природі це демонструється розпушування пір`я і бійками з іншими самцями, то людині цього робити не обов`язково. Досить просто показати, що ви впевнені в собі. Дівчина відразу логічно подумає, що впевненість повинна на чомусь ґрунтуватися. Значить, ви дійсно чогось досягли, раз ведете себе таким чином. І навіть якщо це не так - головне, це показати свою впевненість. Цього буде цілком достатньо, якщо ви задумалися, як розвести телицю на секс на одну ніч.
  2. Будьте ввічливі і галантні. Тепер починаються «шлюбні ігри». Всі бачили, як самці доглядають за своїми самочками? Вони не дають їм проходу, оточують увагою і турботою. Те ж саме потрібно зробити і з жінкою. Говоріть їй якомога більше компліментів, згадайте всі правила хорошого тону, які коли-небудь знали. Відкривайте перед нею двері, відсувайте стілець - все це допоможе привернути до себе дівчину і завоювати її довіру.
  3. Дивіться прямо в очі. Від прямого зорового контакту мурашки біжать по шкірі у кого завгодно. Тим більше, якщо ви дивитеся в очі, ви показуєте, наскільки уважно ви слухаєте співрозмовника, а значить - вам дійсно важливо, що вона говорить. Це буде приємно будь-якій дівчині. Тим більше, занадто відверті погляди ясно дадуть зрозуміти, чого ви хочете. При цьому ви не порушите правил пристойності, не сказавши про секс ні слова. Але сенс буде донесён. Так що прямим поглядом ви вб`єте однією кулею двох зайців.
  4. Використовуйте аперитиви і афродизіаки. Аперитиви - це кошти, які дозволяються розслабитися. Аперитивом може бути алкоголь, кальян, можливо навіть якісь наркотичні речовини, якщо дівчина не проти. А афродизіаки - це кошти, спрямовані на статеве збудження. Крім хімічних засобів, які дуже шкідливі, існують і природні афродізіаки, наприклад, гранатовий сік, полин (яка є в абсенте), помідори, огірки, пагони спаржі.

подружній секс



Якщо ж ви замислюєтеся, як дружину розвести на секс, то тут потрібно вибрати трохи іншу тактику. Як правило, сімейні відносини взагалі і сексуальне життя зокрема розвалюються через те, що чоловік перестає доглядати за жінкою так, як робив це раніше. Створіть романтичну атмосферу, приготуйте вечерю при свічках, використовуючи природні афродизіаки з попереднього пункту. Позалицятися за дружиною, зробіть їй комплімент - і вона обов`язково вам піддасться. Тим більше, хто краще знає свою дружину, як не ви? Можливо, вона більше любить, коли ви напористі. Поприставало до неї в незвичайному місці - на кухні або на балконі. Влаштуйте прелюдію, збуджуючи її ерогенні зони, і вона не зможе вам відмовити.

інцест

Що стосується того, як розвести сестру на секс, то тут все залежить від самої сестри. Якщо вона досить вільних поглядів і між вами вже пробігала іскра - дійте за звичайною схемою. Але, як правило, виховання накладає деякі психологічні табу на сексуальний зв`язок з родичами. В його основі лежить глибока генетична пам`ять про те, що при кровозмішення діти народжуються неповноцінними.



Ясна річ, що зараз можна займатися сексом без наслідків, використовуючи протизаплідні засоби. Але секс з сестрою - це протиприродно, тому будьте вкрай делікатні.

анальний секс

Перед тим, як розвести на анальний секс, гарненько подумайте, чи дійсно ви цього хочете. Анальний секс, на відміну від звичайного статевого акту, вимагає ретельної підготовки. Без неї процес буде неприємний обом сторонам, а також просто негігієнічний.

Прочитайте статті на тему анального сексу в інтернеті і ще раз зважте всі «за» і «проти», щоб зрозуміти, що вам це все-таки потрібно.

Якщо ж ви зважилися, то схиляти дівчину до анального сексу потрібно повільно і поступово, щоб вона була до нього готова. Розкажіть, що в прямій кишці дуже багато нервових закінчень, що робить процес значно приємніше. Ще Фрейд казав про анальної стадії сексуального розвитку і приємні відчуття в області ануса.

Правила знімання для дівчат

Представницям слабкої статі, як правило, не потрібно докладати багато зусиль, щоб розвести хлопця на секс.

  • Чоловіки «люблять очима». Декольте і міні-спідниці вам в цьому допоможуть.
  • Зоровий контакт. Повідомляє про сексуальні наміри.
  • Демонстрація ерогенних зон. Демонструйте шию, зап`ястя, коліна і щиколотки - вони здавна вважаються інтимними частинами тіла і ерогенні зони.
  • Міміка і флірт. Постріляйте очками, випинати, облизувати і кусайте губи, залучаючи до них увагу.

Розвести кого-небудь на секс, насправді, зовсім не важко. Набагато важче «розвести» когось на довгострокові і теплі відносини.

Щастя вам, любові і терпіння!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!