» » » Чи можна вилікувати хламідіоз?

Чи можна вилікувати хламідіоз?

Хламідіоз - захворювання, що передається статевим шляхом, досить важко піддається лікуванню. Хламідіоз небезпечний тим, що у жінок він може бути причиною безпліддя, викликати викидень під час вагітності або передчасні пологи. У чоловіків хламідіоз є джерелом появи простатиту і еректильної дисфункції.

Отже, чи можна вилікувати хламідіоз? Відповіддю на це питання буде ствердною. Хламідіоз лікується антибіотиками, народні засоби тут зовсім марні. Щоб позбутися від хламідіозу, вам і вашому постійному партнерові або партнерці необхідно обстежитися і пройти курс лікування. Інтимні контакти повинні бути повністю виключені в період лікування.

У випадках запущеного, застарілого хламідіозу лікарі-урологи вводять антибіотик (зазвичай ровамицин) прямо в лімфатичну систему через крапельницю, щоб нанести мінімальні шкоди організму, так як антибіотик дуже сильний. При прояві алергічної реакції, антибіотик в ногу внутрішньом`язово, при цьому ногу вище уколу перетягують манжеткой для вимірювання тиску. Манжета знаходиться під невеликим тиском і не знімається протягом п`ятнадцяти хвилин, щоб антибіотик надходив в організм поступово. Для лікування досить 7- 10 сеансів. Гарантія майже у всіх випадках стовідсоткова. Через три місяці обов`язково потрібно повторно здати аналізи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!