» » » Як записатися в жіночу консультацію?

Як записатися в жіночу консультацію?

Як записатися в жіночу консультацію?

Жінці дуже важливо стежити за своїм здоров`ям в незалежності від віку, тому інформація про те, як записатися в жіночу консультацію, стане в нагоді не тільки вагітним, але і жінкам у яких вже є діти, і тим, хто тільки планує їх завести.

Запишіться заздалегідь

Найкраще записуватися до лікаря жіночої консультації заздалегідь через реєстратуру, щоб потім не витрачати багато часу на сидіння в черзі. Для попереднього запису вам необхідно підійти в реєстратуру цікавить вас медичного закладу, маючи при собі паспорт та медичний поліс обов`язкового страхування. Якщо ви звернулися в жіночу консультацію вперше, то на вас, ймовірно, заведуть картку, де будуть зафіксовані ваші дані.

Визначтеся з часом

У реєстратурі вам повинні позначити час прийому цікавить вас фахівця і видати вам номерок, якщо вільний час у лікаря на зручний вам день ще залишилося. Якщо ви хочете потрапити до лікаря на якийсь конкретний день і час, то вам слід прийти до медичного закладу вранці. Як правило, в цей час розподіляється основна маса номерків між пацієнтами.

Запишіться через інтернет або по телефону

Багато сучасні медичні установи надають своїм пацієнтам можливість записатися на прийом по телефону або ж через свій сайт в інтернеті. Це дуже зручно, так як вам не доведеться зайвий раз приходити в консультацію.

Візьміть з собою

На сам прийом обов`язково візьміть із собою рушник або простирадло. Цілком можливо, лікар запропонує провести гінекологічний огляд прямо під час першого візиту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!