» » » » Як схуднути за допомогою соди?

Як схуднути за допомогою соди?

Як схуднути за допомогою соди?

У гонитві за красою і ідеальним вагою люди знаходять все більше і більше способів схуднення. Наприклад, дуже популярним нині є метод схуднення з використанням харчової соди. Як схуднути за допомогою соди? Є два варіанти: гарячі ванни з содою і вживання води з содою всередину. Розглянемо обидва способи.

Ванни з содою

В Інтернеті ви можете зустріти безліч захоплених відгуків про те, що буквально за 20-25 хвилин гаряча ванна з содою допоможе скинути до 2 кг. Як можна схуднути за допомогою соди таким чином?

  • Взяти 125 р харчової соди, 150 м морської солі, три-чотири крапельки лавандового спирту, все змішати і розчинити в ємності з гарячою водою. Набрати повну ванну такої гарячої води, яку ви зможете витримати. Сильно не експериментуйте, щоб не нашкодити здоров`ю, наберіть воду трохи гаряче теплою. Потім треба додати в ванну воду з ємності з розчиненими інгредієнтами і лягти в неї. Якщо не можете лежати, можна сісти. Ванну потрібно приймати 20-25 хвилин, а після цього, не обполіскуючи тіло проточною водою, витертися м`яким рушником, випити теплий чай або трав`яний настій і лягти спати. Після прийняття ванни можна також скористатися антицелюлітний засобом.
  • Взяти 300 р соди і 500 м морської солі, розчинити в ємності з гарячою водою, потім цю воду вилити в підготовлену ванну (температура води у ванні повинна бути 38-39 градусів). Приймають таку ванну близько півгодини, після цього витираються рушником. Якщо потрібно, можна скористатися антицелюлітною кремом. Далі, як і в минулому способі, потрібно випити теплий чай і лягти спати.

Такі ванни слід робити досить часто для досягнення кращого ефекту. Перший раз - найефективніший. Ви можете дійсно втратити до 2 кг. Наступні процедури дозволять втрачати до 500 м за раз. Крім того, така ванна покращує кровообіг і стан шкіри.

Такі ванни протипоказано приймати людям, що страждають серцевою недостатністю, варикозним розширенням вен, деякими гінекологічними і шкірними хворобами, а також вагітним.

Вода з содою як напій



Як схуднути за допомогою однієї соди? Пити якомога більше води з розчиненою в ній содою - так радять багато джерел. Однак поспішаємо спростувати цей спосіб: так ви не тільки не схуднете, але і пошкодити внутрішні органи і отримаєте сильне і небезпечне отруєння. Ні в якому разі не вдавайтеся до цього методу! Сода ніяк не впливає на вагу людини, якщо її приймати всередину. Крім того, якщо часто пити воду з розчиненою в ній содою, можна сильно зіпсувати стан стравоходу, шлунка і кишечника.

Чи ефективна сода?

Ви можете зустріти спірні думки щодо ефективності соди в якості засобу для схуднення. Так, одні пишуть, що сода перешкоджає всмоктуванню жирів, прискорює процеси лімфатичної кров`яної системи, внаслідок чого і відбувається розщеплення жирів і зменшення маси тіла. Інші заперечують високу ефективність соди. Пишуть, що вона в поєднанні з сіллю і гарячою водою всього лише є прискорювачем виділення поту. Виходить, що завдяки соді ви всього лише швидше і сильніше потієте і втрачаєте при цьому рідина, через що і знижується маса тіла. Через деякий час ви знову наберете втрачену рідину і вага повернеться. Виходить, що сода допомагає позбавлятися від рідини, а втрата рідини і схуднення - процеси все ж різні.

Тим не менш, ви можете спробувати схуднути за допомогою харчової соди. Хтозна, може, цей спосіб вам підійде і дасть хороші результати?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!