Як вивести воду з організму?

Як вивести воду з організму?

Вода - це речовина, яка, ймовірно, подарувала життя всьому живому на нашій планеті. Проте, в деяких випадках вода заважає нормальній роботі організму людини. Сьогодні, дорогий читачу, ми поговоримо про те, як вивести воду з організму. Отже:

Виводимо воду з організму



У будь-якому організмі, будь то тварина або рослина, міститься 50% води. Іноді наш організм відчуває надлишок води. Ось, як вивести зайву воду з організму:

  • Головне, щоб організм зрозумів, що його потреба в воді задовольняється сповна, тому йому не потрібно перестраховуватися і запасати зайву воду у вигляді набряків. Щоб допомогти організму зрозуміти це, необхідно дотримуватися водну дієту. Кожен день необхідно випивати до 2,5 літрів чистої води без домішок. Це допоможе організму сформувати потрібний водний баланс. Активний висновок шлаків в ході використання такої дієти дозволить організму відчути прилив сил і незвичайну бадьорість.
  • Досить поширеною причиною накопичення води в організмі є сіль, яку ми споживаємо разом з їжею. Немає сумнівів, що без солі прожити неможливо. Це якийсь наркотик, який надає їжі особливий смак. Якщо ви бачите перед собою чітке завдання позбавлення від набряків, тоді вам необхідно зменшити кількість споживаної солі. Не потрібно обмежувати кількість солі зовсім, проте, варто його зменшити. Сіль перетворює смак звичайного страви в більш інтенсивний і, насправді, сильно маскує його. У поєднанні з глютомат натрію блюдо виходить особливо смачним, але менш корисним. Багато дієтологів рекомендують використовувати солі дієту, яка сприяє також і гладкості шкіри.
  • Порушений темп метаболізму (обміну речовин з навколишнім середовищем) - ось ще одна причина затримки води в організмі. Багато людей страждають цим через те, що їм доводиться проводити більшу частину часу без фізичного навантаження. Без сумніву, саме цей фактор так негативно позначається на нашому здоров`ї. У гонитві за успіхом і кар`єрним ростом, ми абсолютно забуваємо про те, що організму потрібна фізичне навантаження. Різні вправи, спрямовані на прискорення обміну речовин, допоможуть вам знизити вагу і зменшити набряки. Ось, до речі одна з вправ, яке, досить, добре позначається на метаболізмі. Виконання вправи в кількості трьох разів на добу вже надасть відчутний вплив. Ляжте на спину і підніміть кінцівки (руки і ноги) вгору. Трохи полежте в такому стані, після чого починайте трясти руками і ногами. Спочатку повільно і акуратно, потім більш інтенсивно. Така вібрація тонізує судини і отчищает їх від застояної крові. Дуже добре поліпшується кровообіг. Інший варіант виконання вправи - це упор, лежачи на спині, ноги підняті вгору і спираються об стіну. Пару хвилин в такому стані допоможуть вам прийти в тонус. Подібні вправи покликані очистити організм, в тому числі і від застояної води.

Продукти, що виводять воду з організму:



Давайте трохи поговоримо про те, як потрібно правильно харчуватися.

  • Літо - це час цвітіння і дозрівання плодів. Саме тому в даний період року найкраще вживати кавун і диню. Без сумніву, ці продукти дуже добре виводять рідину з організму.
  • Багато дієтологів радять готувати овочеві соки в пропорції 1: 1, де одна частина води, а друга частина - сік будь-якого фрукта або овоча. Особливо добре виводять застояну рідина морквяні й бурякові соки. Сік з огірка також непогано справляється з цим завданням. Замість сечогінний засіб рекомендують виготовляти сік із селери або петрушки. Третину склянки такої рідини посилить роботу нирок. Змішання різних продуктів - це найправильніше рішення, так як організм не встигає звикнути до одного і того ж соку, а весь час адаптується за новою, що дає максимум виведеної рідини.

Дорогий читач, переконливе прохання пам`ятати про те, що будь-яка дієта повинна бути створена з урахуванням індивідуальних особливостей вашого організму. Для цього, краще всього проконсультуватися з лікарем.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!