» » » » Що корисного в риб'ячому жирі?

Що корисного в риб'ячому жирі?

Що корисного в риб`ячому жирі?

Риб`ячий жир добре відомий двома головними властивостями - корисністю і противно. Але друга його властивість відноситься ще до тих часів, коли риб`ячий жир пили з ложки, зараз же його випускають у вигляді капсул, так що особливих проблем з цього приводу виникнути не повинно.

Раніше вважалося, що головною користю риб`ячого жиру є вітамін Д, але виявилося, що в ньому міститься набагато більше вітамінів.

Відповідаючи на питання, що корисного в риб`ячому жирі, слід зауважити, що в його склад, крім вітаміну Д, входять жирні кислоти Омега-3 і вітамін А. До речі, вітамін А дуже корисний для волосся, нігтів і шкіри. Тому, якщо ви помітили, що кінчики волосся стали сіктися, а на шкірі стало з`являтися відчуття сухості і стягнутості, це означає, що організму не вистачає цього самого вітаміну.

Кислоти Омега-3 цінні тим, що не виробляються організмом людини, проте дуже йому необхідні, так як є невід`ємною частиною правильного обміну речовин. У період вагітності кислоти Омега-3 важливі як ніколи.

Крім усього перерахованого в риб`ячому жирі міститься залізо, йод, магній і кальцій, але в дуже малих дозах.

Дізнатися докладніше про користь риб`ячого жиру можна з нашої статті Чим корисний риб`ячий жир. Також зверніть увагу і на статтю Чим корисна риба.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!