» » » » Чим корисні капсули риб'ячого жиру?

Чим корисні капсули риб'ячого жиру?

Чим корисні капсули риб`ячого жиру?

Риб`ячий жир - продукт, отриманий з печінки різних видів риб. Він має специфічний смак і запах, тому проковтнути навіть ложечку риб`ячого жиру досить складно. Наявність капсули значно полегшує завдання і позбавляє від неприємних відчуттів.

Корисні властивості риб`ячого жиру

Висока концентрація корисних мікроелементів та вітамінів A і D робить риб`ячий жир незамінним для нормального розвитку організму, а саме:

  • зміцнення нервової системи;
  • поліпшення гостроти зору;
  • підвищення опірності до простудних захворювань;
  • поліпшення стану шкірного покриву, волосся і нігтів.

Капсула риб`ячого жиру на 70% складається з олеїнової кислоти. Решта 30% складають пальмітинова і інші ненасичені кислоти, необхідні для поліпшення ліпідного обміну, зниження рівня холестерину в крові та агрегації тромбоцитів.

Вагітним жінкам риб`ячий жир призначають з метою профілактики загрози викидня. Добову дозу повинен встановити лікар. Не менш корисний риб`ячий жир і для годуючих матерів.

Чим корисний риб`ячий жир для літніх людей? Щоденний прийом 1 капсули риб`ячого жиру в літньому віці запобіжить розвитку старечого недоумства і хвороби Альцгеймера, поліпшить розумову діяльність.

Риб`ячий жир збільшує здатність тканин до відновлення, тому призначається при лікуванні туберкульозу легенів і кісток.

Розповідаючи, чим корисні капсули риб`ячого жиру, не можна промовчати про протипоказання. Не варто приймати риб`ячий жир людям, які мають такі патології, як погана згортання крові, ниркова недостатність, хвороби щитовидної залози.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!