» » » Що подарувати прикольне?

Що подарувати прикольне?

Що подарувати прикольне?

Вибір подарунка з нагоди або без нього - не найпростіше завдання, особливо якщо у адресата є все необхідне для комфортного і радісного життя. Якщо ви не хочете дарувати банальний конверт з готівкою, то завжди можна постаратися здивувати близьку вам людину оригінальним подарунком.

Подарунковий сертифікат



Якщо ви не знаєте, що прикольне подарувати подрузі або другу, родичу, то це, мабуть, самий безпрограшний варіант. Єдине, що від вас буде потрібно, - знати, про що мріє людина.

  • Сертифікат на відвідування солідного СПА-салону. Завжди доречний подарунок, який оцінить по достоїнству будь-яка жінка. Замовте розслабляючий масаж з аромамаслами або чудове шоколадне обгортання, СПА-манікюр і педикюр або комплексну процедуру по догляду за обличчям / тілом та ін.
  • Екстремальний заїзд на справжніх гоночних авто. А цей подарунок призведе в невимовний захват любителів швидкої їзди і шикарних машин. Як варіант, можна також вибрати катання на квадроциклах або картинг.
  • Відпочинок для закоханої пари. Порадуйте виконані романтикою серця прогулянкою на конях, дайвінгом, вечерею при свічках в фешенебельному ресторані і т. Д.

Корисні подарунки з гумором



Якщо у вас досить творчого потенціалу і мастеровітості, то реалізувати ідеї прикольних подарунків ви завжди можете самостійно. Однак щоб спростити собі задачу, можна придбати і вже готові нетривіальні сувеніри, які не тільки змусять близької людини посміхнутися, але і продемонструють практичну цінність в побуті.

  • Плед (на одного / двох) з рукавами. Як відомо, головний недолік будь-якого пледа, покривала, ковдри в тому, що руки залишаються абсолютно незахищеними від некомфортних кліматичних умов, а тому відчайдушно мерзнуть. Щоб викорінити подібну несправедливість, подаруйте приятелеві м`який зручний плед, готовий дбайливо укрити від морозів все тіло без винятку, залишивши верхні кінцівки при цьому повністю функціональними. Можна пити чай, їсти, грати на планшеті і при цьому залишатися в теплі.
  • Карта зі стирані покриттям. Ваш знайомий, колега обожнює подорожувати і хвалитися своїми географічними відкриттями? Тоді чому б не презентувати йому спеціальну карту світу, покриття якого можна прати за допомогою монетки на зразок лотерейного квитка? Після кожної поїздки він буде знімати верхній шар фарби, що закриває назва тієї чи іншої країни - в результаті вийде наочна демонстрація його туристичних перемог.
  • Залікова книжка ... коханця. Що краще урізноманітнює життя закоханої пари, що не майбутні клопоти по здачі сімейних нормативів? Ну а список «предметів» і «заліків» нехай вони придумують самі.
  • Дзвінок «Я вже готовий!». Відмінний варіант прикольного, але при цьому не дуже дорогого і дуже корисного для повсякденного життя подарунка. Дзвінок можна використовувати, наприклад, для запрошення всієї родини на обід або, припустимо, для оповіщення про готовність негайно приступити до інтиму. Дзвінок буде відмінно чутно в будь-якому куточку будинку. Якщо ж подібний предмет, на вашу думку, недостатньо громогласен, то завжди можна придбати в подарунок мегафон. Він підійде для використання не тільки в домашніх умовах, але і на дачі. Купіть кілька приладів, щоб спілкуватися з друзями на рівних.
  • Автокружка з індикатором температури (працює від прикурювача). Дійсно дуже потрібна річ, яка при цьому ще і виглядає досить стильно. Оформіть її смішною упаковкою, і подарунок готовий!

Також підкажуть, що подарувати прикольне одному, близькій людині, колезі, такі наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!