» » » Що потрібно для весілля?

Що потрібно для весілля?

Що потрібно для весілля?

Немає більш романтичного події, ніж весілля. Кожна панночка мріє про неї, на думку багатьох, ще з дитинства. Найчастіше, так і є. Але весілля ще - цей складний кризовий за своєю структурою і підготовці, захід. Щоб все пройшло за заздалегідь наміченим планом, необхідно передбачити весь список, що потрібно для весілля. Можна скласти його самим, або довірити організаторам.



В першу чергу, потрібно всі свої побажання скласти так, щоб вони виходили з ваших можливостей.

Підготовка до весілля

  • Отже, по-перше, коли починається підготовка до весілля, що потрібно пам`ятати? Починати потрібно з складання бюджету. Знаючи, скільки конкретно ви зможете витратити на торжество, можна складати і план весілля.
  • Весілля може бути концептуальною, тематичної. Якщо ви бажаєте, щоб ваше свято було не просто зібранням ошатних людей, можна придумати цілий сценарій. Це може бути весілля, стилізована під середньовіччя, або байкерське, в стилі 20х років - та що завгодно! Головне, щоб всі витрати вписувалися в ваш бюджет. І обов`язково потрібно попередити гостей, щоб вони могли відповідно виглядати.
  • Також можна вибрати, як ви хочете, щоб пройшла офіційна частина. Зазвичай, молодята проходять процедуру реєстрації в місцевому РАГСі. Попередньо подавши документи і почекавши 2 місяці, а в разі вагітності нареченої - 1 місяць. Але зараз воліють оформити шлюб без церемонії, а саме свято влаштувати в інший день. І саме торжество тоді може бути абсолютно будь-яким - до запрошення актора в костюмі індіанського вождя для вінчання. Адже, в будь-якому випадку, ви вже чоловік і дружина.
  • Багато хто віддає перевагу обвінчатися в церкві. Але в такому разі варто пам`ятати про те, що є ярд церковних свят, коли обряд вінчання не проводять. Тому доцільніше зареєструвати шлюб і повінчатися в різні дні. В такому випадку одним з того необхідного, що потрібно купити для весілля, будуть головні убори. Сума додаткових витрат на атрибути вінчання - свічки, хор і т.д., залежать від самої церкви. У великих соборах вони, зазвичай, вище.
  • Зараз стали надзвичайно популярні виїзні весілля. Зазвичай проводяться вони на природі в наметах, або під навісами. Якщо ви хочете влаштувати таке торжество, то можете довірити це спеціальним фірмам-організаторам. Але якщо вам не дозволяє бюджет, то, що потрібно для весілля такого роду - це заздалегідь купити намети в магазині. Можна знайти навіси онлайн, а встановити обладнання і накрити столи можна і самостійно, за допомогою друзів і родичів.
  • Найбільш очікувана частина будь-якого весілля - це, звичайно, застілля. Для того, що воно вдалося, потрібно вибрати відповідний ресторан. В ідеалі, банкет потрібно замовляти в тому ресторані, де ви вже часто бували і знаєте всі особливості кухні і обслуговування. Якщо у вас немає такого місця, то поцікавтеся у вже пройшли через усе це, одружених друзів.
  • У самому ресторані бажано обумовити не тільки кількість гостей, а й можливість приносити деякі продукти з собою. Скільки алкоголю потрібно на весілля, залежить від індивідуальних побажань, але зазвичай це досить багато. Тому є резон купувати спиртне за оптовою ціною і принести в ресторан з собою.
  • Замовляти порційно потрібно гарячі і основні блюда. Салати і нарізку варто замовляти великим блюдом і розташовувати в різних зонах столу для різноманітності. Також варто обумовити з адміністрацією закладу те, що після закінчення банкету всі залишилися страви будуть віддані вам в пластиковому посуді.
  • Для того, щоб весілля запам`яталося як веселе свято, а не захід, повне турбот, варто доручити його організацію кому-небудь іншому. Це може бути спеціально найнятий людина, що «вдарить» по бюджету. Або, найбільш поширений варіант, щоб цим займався хтось із друзів або родичів.
  • Придбати прикраси для залу і авто. Хоча багато пар вважають за краще брати прикраси напрокат. Це і дешевше і вигідніше.
  • Після того, як ви вирішили всі організаційні питання - місце і тип весілля, ресторан, дату свята, то наступний етап - запросити гостей. Запрошення можуть бути абсолютно будь-якими - від електронних листів, то листівок. Зазвичай на папері створюється запрошувальна листівка будь-якого дизайну із зазначенням місця, дати та виду свята. Також вказується, чи можна привести з собою супутника.

Необхідна для нареченої

  • Перше, що потрібно нареченій на весілля - це, звичайно ж, плаття. До його вибору варто підійти найбільш відповідально, бо незручне плаття може зіпсувати все свято. Для цього потрібно не тільки визначитися з фасоном і стилем сукні, а ще з зручністю. Плаття не має заважати руху, мати надмірно довгі деталі, наприклад, шлейф. Оскільки на нього весь час будуть наступати. Купити ж сукню можна де - завгодно - в салоні, на розпродажах або в інтернет - магазині. Але обов`язково потрібно приміряти плаття перед покупкою.
  • Потім варто вибрати кільця. У ювелірному салоні, або під замовлення. Фасону і типу кільця можуть бути абсолютно будь-якими. Головне, щоб вам дозволяв ваш бюджет.
  • Другим найбільш важливим моментів в зовнішньому вигляді нареченої є зачіска і макіяж. За деякий час перед весіллям знайдіть ту зачіску і образ, який ви хочете бачити. Заздалегідь покажіть фото майстру, інакше в останній момент щось може не вийде. Макіяж повинен бути стійким, і при цьому виглядати природно.
  • Та й сама зачіска не повинна доставляти проблем, надмірно складні форми можуть втратити вигляд протягом всього торжества.

проведення весілля

  • Залежно від типу весілля, багато хто цікавиться, чи потрібні на весіллі свідки. Офіційно ні. Але вони можуть бути організаторами весілля і вашими головними помічниками. Найчастіше всі турботи про весільному веселощі лягають на них.
  • Перед самим торжеством багато пар практикують ритуал викупу нареченої. Це і данина традиціям, і неймовірне веселощі, в якому беруть участь всі родичі і сусіди.
  • Під час реєстрації шлюбу, або з самого початку - приїзду за молодятами, фотограф або оператор починають вести зйомку. Звичайно, можна заощадити, і попросити знайомих фотографувати і знімати на звичайну цифрову камеру, але варто пам`ятати, що хороший професіонал запечатлит ваше свято найкращим чином.
  • Транспорт - також основний атрибут весілля. Тут можна або взяти авто напрокат, або скористатися машинами знайомих, попросивши їх стати на час вашими водіями.
  • На саме свято можна як запросити музикантів і артистів, продумати шоу-програму. Але також можна і зробити все самим - багато хто з друзів має таланти, нехай вони зроблять програму-сюрприз, що складається з конкурсів та їх номерів.


Проявіть фантазію, і ваше весілля буде незабутнім.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!