» » » Як вибрати дату весілля?

Як вибрати дату весілля?

Як вибрати дату весілля?

Кожна людина має власні прикмети і забобони, які для нього іноді є визначальним фактором у прийнятті тих чи інших рішень. Протягом усього життя багато хто дотримується і власних прийме. Але найбільше люди занурюються в світ прийме, забобонів і астрології тоді, коли не знають, як вибрати дату весілля. Певною мірою в цьому є резон, але пам`ятайте, повністю прорахувати і врахувати всі з точки зору різних підходів (народні прикмети, фази Місяця, розташування планет, пори року та ін.) Все одно не вдасться.

Сприятливі дні для весілля

  • Найбільш вдалими днями для проведення весільного торжества вважаються дні, коли Місяць перебуває в знаках Зодіаку, які є покровителями любові і сім`ї, таких як Рак, Телець і Терези. Сприятливими знаками вважаються також і Стрілець, Лев, Риби. Хорошим періодом для укладення шлюбу вважається перехідний етап від Молодика до повного місяця, коли відбувається «зростання» Місяця. Вважають, що відносини, закріплені печаткою в цей день, завжди будуть рости і розвиватися.
  • Уважно вивчіть аспекти планет, так як саме вони можуть допомогти вам скласти загальну характеристику для того чи іншого дня одруження. Сприятливим тлумаченням вважаються аспекти планет, що сприяють успіху в любові і у взаєминах (не тільки сімейних).
  • Так як кожним днем тижня керує певна планета, то вона в свою чергу і впливає на любовні відносини. У нашій країні оформляти стосунки дозволено тільки в період з п`ятниці по неділю, однак ви повинні знати і враховувати всі вдалі і невдалі дні для святкування весільного торжества:
  • невідповідні дні: вівторок і субота, з огляду на те, що саме ці дні перебувають під заступництвом Сатурна (символу відсторонення і охолодження) і Марса (Бог війни).
  • вдалі дні для вступу в шлюб - п`ятниця (нею управляє Венера - богиня любові) та неділю (протегує Сонце - символ радості і творчості).
  • Важливим фактором при виборі дати вінчання або формального укладення шлюбу, є наявність певних планет в ретроградним русі. Якщо вам важливо укласти щасливий шлюб, будьте уважні до того, щоб в день весілля Меркурій, Венера і Марс неспроможний перебували в ретроградним русі.
  • Сприятливі місяці для весілля

    • Січень. Раніше укладення шлюбу в цьому місяці обіцяло раннє вдівство. Зараз же вважають, що союз, створений в січні, буде міцним, а відносини в родині спокійними і рівними.
    • Травень. За старих часів вважали, що зіграти весілля в травні, значить «маятися» всю подальшу спільну життя. Однак зараз, вважають, що «травнева родина» ніколи не буде відчувати безгрошів`я. Хто одружується в травні, буде жити в достатку і стабільності.
    • Червень. При належному прояві стриманості, терпіння і такту по відношенню один до одного, проживете життя ладно і в злагоді.
    • Вересень. Найсприятливіший час, щоб зіграти весілля! Цей місяць обіцяє подружжю тихе і спокійне життя. Єдине про що доведеться потурбуватися, так це про сімейному гніздечку, в якому молоде подружжя і будуть жити душа в душу.
    • Листопад. Шлюб, укладений в цьому місяці пророкує багату і щасливе сімейне життя. Навіть періодично розбушувалися пристрасті не завадять перетворити вашу любовну історію в казку зі щасливим кінцем.
    • Грудень. Незважаючи на те, що за старих часів у цей місяць весіль грали мало через Філіппова поста, сьогодні багато хто воліє грудень. Цілком відповідним цей місяць робить твердження про те, що грудневий союз здатний витримати будь-які труднощі, так як загартований першими морозами.




    Решта місяці також цілком підходять для укладення шлюбу, тільки мають свої, більш серйозні застереження і особливості. Ідеального життя не існує. У будь-якому шлюбі трапляються розбіжності і конфлікти з більшою або меншою частотою. І, навіть якщо ви вважаєте, що обраний вами день - найкраща дата для весілля, з точки зору астрології, все ж не забувайте - в сім`ї хороші відносини - це плід наполегливої праці обох партнерів.



    Увага, тільки СЬОГОДНІ!