» » Як користуватися електронною книгою?

Як користуватися електронною книгою?

Як користуватися електронною книгою?

Цифрові або електронні книги в сучасному світі користуються величезною популярністю. Цей гаджет являє собою мініатюрний пристрій, що використовується для того, щоб відображати електронний текст. Займає воно дуже мало місця, але вміщує чималу кількість інформації. Часом найпростіша електронна книга може містити в собі до 1200 книг! Якщо ви вже маєте навик користування комп`ютером, то освоїти електронну книгу для вас не складе ніяких труднощів. Розглянемо, як користуватися електронною книгою.

Готуємо електронну книгу

Спочатку підготуйте гаджет до роботи. Щоб це зробити, необхідно зарядити щойно куплену електронну книгу, приєднавши її до комп`ютера за допомогою звичайного USB-кабелю. Перша зарядка акумулятора повинна тривати не менше 12 годин. Після того, як пристрій повністю зарядиться, необхідно натиснути кнопку включення. Тепер вставляємо в гніздо карту пам`яті. Щоб більш детально розібратися в управлінні конкретної електронною книгою, досить прочитати інструкцію до неї.

Однією з найпопулярніших книг є електронна книга Texet. В її комплектацію обов`язково входить інструкція. Електронна книга Texet за якістю помітно відрізняється від своїх аналогів. Найчастіше вона виготовляється з чорно-білим екраном на електронному чорнилі. Вони сприяють розслабленню очей і сприяють довгому читання.

Після того, як гаджет завантажиться, на екрані з`явиться меню, де відобразяться книги, завантажені заздалегідь. Щоб швидко відкрити їх, досить пересувати курсор кнопками, що знаходяться на передній панелі.



Якщо ж вас не влаштовують ті книги, які вже завантажені, то ви можете додати свої. Робиться це за допомогою пристрою, що під`єднується USB-кабелю. Карта пам`яті пристрою можна побачити на ПК у вигляді нового диска і, скопіювавши інформацію на нього, ви додаєте в пристрій нові книги. Найчастіше електронні книги підтримують такі формати як txt, doc, pdf, djvu та інші.

Читаємо з електронної книги

Розглянемо сам процес читання на прикладі того, як користуватися електронною книгою Wexler. Спочатку навчимося перегортати сторінки. Найчастіше електронні книги цієї фірми мають на увазі наявність сенсорного дисплея, тому перегортати сторінки можна за допомогою нього. Також можна використовувати і кнопки на передній панелі для цього. У розділі «Налаштування» є можливість міняти шрифти.

Ви можете створювати закладки прямо в тексті, цим і відрізняється від інших електронна книга Wexler. Інструкція, що додається до неї, пояснить детально, як перейменовувати кнопки і налаштовувати якість електронного чорнила. Також ще однією перевагою книги цієї фірми є наявність функції «Пошук», яка дозволить знайти бажане пропозицію у всій книзі. Електронні книги надійно ввійшли в наше повсякденне життя і зробили її легше і комфортніше.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!