» » » Чи потрібна мультиварка?

Чи потрібна мультиварка?

Чи потрібна мультиварка?

На вигляд мультиварка нагадує звичайну каструлю. На корпусі розташований таймер і режими приготування їжі, а всередині знаходиться тефлоновая ємність, куди і слід поміщати всі продукти.

Навіщо потрібна мультиварка?

Мультиварка - це один з тих інноваційних побутових приладів, до яких спочатку споживачі відносяться кілька насторожено, а потім просто не уявляють без них свого побуту. В мультиварці можна приготувати будь-яку страву, включаючи випічку. Це пристрій значно економить час і зусилля по приготуванню їжі. Ви просто засинаєте всі продукти в ємність, включаєте таймер і забуваєте про те, що ви готуєте обід до того моменту, поки не доведеться сідати за стіл.

Приготування їжі в мультиварці вимагає набагато менше масла і інших жирів, ніж при смаженні, а тому страви виходять менш калорійні. І якщо ви хочете схуднути, то це серйозна причина для чого потрібна мультиварка. До того ж, цей прилад цілком можна використовувати для приготування їжі на пару.



До кожної інноваційної "каструлі" додається спеціальна книга рецептів. В інтернеті можна також знайти будь-які вишукані страви, які готуються в мультиварці. Але навіть звичайна молочна каша виходить набагато смачніше, а великим плюсом є те, що вам тепер уже не потрібно стежити за тікає молоком і постійно помішувати страву, щоб воно не підгоріло. Просто змащуєте тефлонову каструлю маслом, наливаєте молока, додаєте за смаком цукор і сіль, засинаєте крупу прямо в холодне молоко і вибираєте режим "молочна каша". Особливо актуальний такий спосіб приготування їжі, якщо в сім`ї є діти. Мамі не доведеться розриватися між кімнатою, де грає дитина, і втікає кашею.

Мультиварка відмінно підійде і тим, у кого практично немає вільного часу. Засинайте з ранку будь-які продукти, включайте агрегат і сміливо вирушайте на роботу, до вечора вас чекатиме вдома гарячий супчик або овочеве рагу. У прилад вбудовані режими підтримки тепла і відкладеного старту. Тобто, ви можете з вечора приготувати всі необхідні інгредієнти, поставити відповідний режим і отримати до ранку смачну кашу або сирну запіканку. Ну і звичайно ж, про те, чи потрібна мультиварка, варто подумати тим, хто часто приймає гостей. Адже всі страви, приготовані в цій каструльці, відрізняються вишуканим "ресторанним" смаком.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!