» » » Яка гарна мультиварка?

Яка гарна мультиварка?

Яка гарна мультиварка?

Ритм сучасного життя має на увазі під собою швидкість. Вже не хочеться витрачати стільки часу на приготування їжі, а особливо після роботи. Після «роботи на кухні» бажано час проводити з сім`єю або друзями (хто, чим живе). А не йти в ліжко через брак часу на інші заняття.

Інформація зараз поставлена на широку ногу, і все-таки не всі знають про такий помічника на кухні - як мультиварка.

Мультиварка - що це

Сучасний побутової кухонний прилад - ось, що таке мультиварка. Вона готує різноманітне кількість страв в автоматичному режимі. Цей електроприлад економить час перебування на кухні. Іноді навіть може звільнити вас від цього, так як у мультіварок є така функція, як «відкладений стар». Ви закладаєте в неї продукти, і виставляєте потрібний час. Готову страву буде приготовлено в призначений термін.



Завдяки цьому приладу можна приготувати безліч страв. Це і розсипчастий плов, який в домашніх умовах і без казана приготувати дуже складно. Чи зможете себе порадувати всілякими запіканками, а оскільки чаші мультіварок мають керамічне або антипригарне покриття, то зіпсувати страву вам, практично, не вдасться. Різноманітні каші на сніданок будуть радувати ваш шлунок щодня.

Виникає питання: Яка гарна мультиварка? Будемо розбиратися!

Яку мультиварку краще купити



Тут є кілька аспектів. Відрізняються такі прилади один від одного потужністю, ціною, обсягом чаші і деякими видами додаткових функцій.

Наприклад, якщо у вас є йогуртниця, то купувати мультиварку з цією функцією, напевно, не варто. Точно таке ж припущення можна висловити і про наявність у вас в господарстві хлібопічки.

Яка мультиварка найкраща? Напевно, та, яка поєднує в собі прийнятну ціну і гарна якість.

Мультиварка якої фірми краще

Фірм, які представляють на ринку продукцію під назвою «Мультиварка», дуже багато. Говорити про те, яка з них краще або гірше складно. У кожного покупця свої переваги, і справа не тільки в ціні. Хтось довіряє іменах брендів, наприклад, «Panasonic», «Moulinex», «Philips» «Kenwood», «Cuckoo». Інші вибирають більш економічні моделі, наприклад, «Saturn», «Daewoo», «Scarlett». У який фірма має добрий мультиварка? Тут вашій увазі представлено кілька моделей для порівняння:

  • PANASONIC SR-TMH18 - 220 $, 670 ВТ, обсяг чаші 4,5 літра. 6 програм приготування (каші розсипчасті, молочні, плов, випічка, тушкування, варіння на пару), клапан пара, ЖК-дисплей, час відстрочки 12 годин.
  • CUCKOO CMC-HE1054F - 415 $, 1400 ВТ, обсяг чаші 4,1 літра з мармуровим напиленням, індукційний нагрівач, контейнер для зливу конденсату, програми: (варіння / турбо, варіння на пару, підсмажування).
  • SATURN ST-MC9180 - 66 $, 900 ВТ, 5-ти літрова чаша, програми: (пароварка, каші, суп, випічка, тушкування, підсмажування, підігрів), 3D, LCD дисплей.
  • SCARLETT SC-410 - 49 $, 700 ВТ, обсяг чаші 4 літри, програми: (каші, суп, тушкування, пароварка), клапан для пара, LCD дисплей.
  • MOULINEX MK302E30 - 138 $, 630 ВТ, чаша 4,5 літра, програми: (плов, каші, випічка, тушкування, на пару), відстрочка приготування.
  • PANASONIC SR-DF101 - 96 $, чаша 2,5 літра, програми: (каші, суп, випічка, на пару), сенсорне управління. Підігрів.
  • MOULINEX CE7011 - 279 $, 1200 Вт, 6 літрова чаша, програми: (50запрограмірованних рецептів, 40 з них 11 хвилинні, запам`ятовує рецепти, швидка приготування), розігрів, відстрочка приготування.
  • PHILIPS HD 3036/03 - 119 $, 980 ВТ, 4 літрова чаша, відстрочка до 24 годин, функція запам`ятовування при відключенні струму, програми: (каші, плов, тушкувати, смажити, пекти, на пару, приготування йогурту), 22 температурних режиму , знімний клапан для пара.

Яку мультиварку краще вибрати

Всі плюси і мінуси були розглянуті. Вибір залишається тільки за вами, так він залежить від ваших уподобань і вашого гаманця. Успіхів у придбанні потрібної саме вам мультиварки. І приємного апетиту!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!