» » Як готувати в мультиварці?

Як готувати в мультиварці?

Як готувати в мультиварці?
Як готувати в мультиварці?

Процес приготування страв постійно вдосконалюється, і навіть самі ощадливі та економні господині цікавляться, як готувати в мультиварці. Вартість даного приладу не назвеш низькою, але його переваги настільки високі, що практично кожна сім`я вже придбала мультиварку або планує це зробити найближчим часом. Помічниця, розумниця, найкорисніша кухонна машина, - саме так називають досвідчені господині цей чудовий прилад. Багато світові бренди відкривають фірмові магазини, в яких продаються комплектуючі до Мультиварки - запасні каструлі, кришки до них, стакани для йогурту, щипці, ветчінніци і багато іншого. Мультиварка зберігає в стравах поживні речовини і Вітаміни-їжа виходить набагато корисніше і смачніше, ніж їжа, приготована на газовій конфорці.

Як працює мультиварка

Мультиварка - це електричний прилад, в якому їжа готується в чаші з антипригарним покриттям. Нагрівання відбувається і з боку дна, і з боку стінок, по Мультиваркавсьому периметру. В кришку вмонтовано клапан відведення пара, який дозволяє дозовано або постійно випускати надлишки пара. Для того, щоб приготувати якусь страву, треба просто підготувати продукти і покласти їх в чашу. Інше все зробить ваша мультиварка.



Також вам не треба думати, за допомогою чого і як готувати на пару, в цьому приладі все передбачено. У комплекті кожної мультиварки є спеціальна пластикова решітка для варіння на пару, на неї укладаються продукти (риба, м`ясо, курка, котлети, овочі), в чашу наливається вода, і встановлюється режим «варіння на пару». Приблизно через годину ваша дієтична їжа буде готова.

Різноманітність режимів готування

Практично у всіх сучасних моделей мультіварок не менше 9-10 режимів роботи. Це основні запрограмовані режими: рис, плов, гречка, молочна каша, суп, Мультиваркагасіння, «експрес», варіння на пару, підігрів, жарка, випічка. Найсучасніша функція мультіварок - мультіповар, яка дозволяє готувати будь-яку їжу, в будь-які терміни, з будь-якими особливими умовами. Дуже важливий режим, яким оснащені мультиварки, - відкладений старт. Якщо ви любите радувати свою сім`ю, наприклад, свіжозвареною кашею на сніданок, то ви можете з вечора закласти в чашу продукти, встановити старт програми на 6 ранку, а о пів на сьому ваша каша буде готова, а режим буде переведений на підігрів.



Останнім часом на прилавках магазинів з`явилися мультиварки, які оснащені величезною кількістю режимів - 30, 40, 50 і більше. Коштують такі прилади набагато дорожче, ніж стандартні мультиварки. Перед тим, як вибрати дорогий прилад, оцініть, наскільки вам потрібен набір величезної кількості функцій, часто чи будете користуватися ними? Практика показує, що краще купити якісну річ в середній ціновій категорії з основними режимами, а на заощаджені суму можна придбати ветчінніцу для приготування рулетів і домашньої ковбаси, запасну чашу і стаканчики для приготування корисного йогурту.

Мультиварка - дороге задоволення?

Особлива увага приМультиварка виборі мультиварки приділіть аналізу співвідношення ціни приладу і його якості. Якщо виробник встановив гарантійний термін 1-2 роки, то задумайтеся. Мультиварка - простий прилад, тому вона повинна працювати бездоганно мінімум 3-4 роки. Практика показує, що 5,6 і навіть 8 років для мультиварки не межа! Прилади з коротким гарантійним терміном стоять зовсім недорого, але обходьте їх стороною. Мультиварка відповідає за приготування їжі, що впливає на ваше здоров`я. Тому вибирайте для себе і близьких тільки краще!

Як можна навчитися готувати в мультиварці

Якщо ви купили мультиварку зовсім недавно, то уважно вивчіть прикладену до неї книгу рецептів. Кожен поважаючий виробник випускає яскраві і зрозумілі допомоги, щоб господиня дізналася, як готувати в мультиварці. Відео процесу приготування страв можна подивитися в інтернеті на спеціалізованих сайтах. Дізнатися, як правильно готувати в мультиварці, можна і на майстер-класах, які публікуються в інтернеті. Про різноманітність страв читайте на нашому сайті. І найнадійніший спосіб - поговоріть зі знайомими, які вже користуються мультиваркою, вони із задоволенням поділяться з вами своїми фірмовими рецептами!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!