» » » Чому не працює цифрове телебачення?

Чому не працює цифрове телебачення?

Чому не працює цифрове телебачення?

Цифрове телебачення в наші дні вже не є нововведенням, однак проблеми з його функціонуванням - явище не рідкісне. Тому дуже часто у користувачів виникає питання, чому не працює цифрове телебачення.

У даній статті ми розглянемо основні причини та способи їх усунення.

Поширені причини неполадок

Якщо пристрій справно працює, немає проблем з підключенням проводів, надходженням електричного струму і т. П., То проблема пов`язана або з настройками приставки, або з антеною.

Отже, у випадках, коли при автопошуку ви зловили не всі канали, слід робити ручний пошук. Ймовірно, що вам необхідна частота ближньої вишки. Якщо ж з приставки не відображається всякої подоби, то причина в неправильному підключенні або виборі видеовхода. Можливо, що приставка просто не підключена. Адже її слід підключати не тільки через розетку, але і запускати за допомогою пульта. В даному випадку лампочка індикатора повинна стати зеленою.



Якщо ви переконалися, що приставка підключена і у вас є зображення, проте вам видається напис "немає сигналу", то проблема в антені. Вона або не підключена, або несправна, або ви не включили підсилювач. Тому перш за все слід перевірити антену, після чого повторити автопошук.

Припустимо, що автопошук нічого не знайшов, а на консолі Ви бачите напис "немає сервісів". Можливо також, що у вас перестануть показувати канали та буде аналогічний напис. У таких ситуаціях причина полягає в поганому сигналі. Тут необхідно провести ручний пошук на частотах, що передають ваш сигнал. Це обумовлено тим, що у випадках слабкого сигналу автопошук не знаходить нічого, а річний показує навіть слабкі сигнали.

Причиною цього явища виступає ваше відстань від вишки або кількість сусідніх будівель, які стоять на заваді для прийому. Важливо відзначити, що коли інтенсивність на низькому рівні, необхідне посилення сигналу. У такій ситуації слід придбати підсилювач або виставити антену на вулицю або зробити вище.

Вам будуть корисні також наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!