» » » Рейтинг пароочищувачів для будинку 2015. Як вибрати правильний пароочиститель

Рейтинг пароочищувачів для будинку 2015. Як вибрати правильний пароочиститель

Рейтинг пароочищувачів для будинку 2015. Як вибрати правильний пароочиститель

Сьогодні ми будемо вибирати правильний пароочиститель, який дозволить максимально ефективно навести чистоту в будинку. Складаючи рейтинг пароочищувачів 2015 року, я враховував в порядку убування технічні характеристики, комплектацію, відгуки та думки користувачів про товар, ціну, а також додаткові корисні функції (якщо такі є). Не обійшлося і без особистої симпатії, але я постарався мінімізувати її вплив на загальний рейтинг.

У рейтингу взяли участь тільки справжні повноцінні пароочищувачі - ніяких ручних чайників і парових швабр, тільки пароочищувачі з виносним парогенератором, тільки хардкор.

Технічні характеристики:

Тру-пароочиститель в першу чергу повинен володіти значним тиском пари на виході з сопла насадки. Чим вище цей тиск, тим ефективніше він буде ліквідувати грязьові відкладення і влаштовувати розправу мікробам. Тиск від 4-х бар я вважаю прийнятним, але все ж 5 бар крутіше, ніж 4 бари. Однак надлишок тиску теж не є добре. Промисловий пароочиститель або мінімийка не рекомендуються для домашнього використання. Інший важливий фактор - це обсяг бака для води. Чим він більший, тим довше ваш апарат буде орати без дозаліва. Ще б я звернув увагу на час готовності до роботи. Довго чекати, коли нагріється пар, не особливо приємно. Всі інші характеристики - другорядні і залежать від цих двох основних якостей.

Комплектація:

Чим більше всіляких насадок в вашому приладі, тим він універсальніше. Я б порадив вибирати прилад з максимальним набором, оскільки ніколи заздалегідь не знаєш, де і як будеш використовувати цей прилад в майбутньому. Наприклад, купував пароочиститель для чищення ванної та кухні, а потім дізнався, що і салон автомобіля відмінно їм чиститься, але потрібна спеціальна трикутна насадка. А ще чистка стекол, видалення старих шпалер, чистка швів на кахлі, чищення килимів та м`яких меблів - для всього цього є спеціальні насадки, які не завжди є в комплекті.

Відгуки про Пароочищувачі:

Відгуки, як йогурти - далеко не всі однаково корисні. Я зазвичай довіряю відгуками на Яндекс Маркеті, оскільки там сувора система модерації, а також майданчиків irecommend і Отзовік.

Ціна:

Тут все просто: чим дешевше - тим краще. З розрахунку потужність-функціонал-характеристики-загальна вартість. Тим більше ситуація в країні зобов`язує економити на всьому.

Тож почнемо.

5 місце - пароочиститель Gorenje SC 1800 R

Gorenje SC 1800 R

  • Роздрібна ціна: 8.290 руб.
  • Споживана потужність 1800 Вт.
  • Тиск пара: 5 бар
  • Обсяг бака: 1 л.
  • Готовність до роботи: не вказано.
  • Кількість насадок: 3
  • Доп. Функції: немає
  • Виробник: Словенія

Посилання на джерело:https://gorenje.ru/products/small-household-appliances/vacuum-cleaners/models/steam-cleaners/255897

Відгуки:

1 позитивний і 2 негативних на айрекомменд, 1 негативний на Яндекс Маркеті.

Точка зору:

У наш рейтинг цей пароочиститель потрапив завдяки відомій фірмі виробникові, чиє ім`я вже є гарантією якості, привабливому космічному дизайну і кращому поєднанню заявлених характеристик пароочисника у співвідношенні до вартості. Мінус ставлю за погані відгуки. Два з трьох відгуків на айрекомменде говорять про те, що тиск 5 бар - явно завищена, хоча один з них стверджує, що його цілком вистачає для базових функцій. Цей апарат підійде не особливо вибагливого користувачеві, для якого пріоритет - ціна приладу і його іменитий виробник.

плюси:

Ціна, виробник, технічні характеристики

мінуси:

Нічого не сказано про насадки, багато негативних відгуків.

Загальна оцінка: 4.0

4 місце - пароочиститель Domena CS6 Ecofibre

Domena CS6 Ecofibre

  • Роздрібна ціна: 34.640 руб.
  • Споживана потужність: Потужність 2200 Вт.
  • Тиск пара: 4 бари
  • Обсяг бака: 1,2 л.
  • Готовність до роботи: 3 хв.
  • Кількість насадок: 9
  • Доп. Функції: Праска в комплекті
  • Виробник: Франція


Посилання на джерело: https://dom-bit.ru/paroochistitel-domena-cs-6-ecofibre-domena.html

Посилання на офіційний сайт: https://domena-gmbh.de/dampfreiniger-cs6

Відгуки:

Відгуків на Маркеті та інших майданчиках немає, зате є розгорнутий позитивний відгук на форумі detkino.ru від цілком реального користувача з репутацією.

Точка зору:

Головна перевага цього пароочисника - швидка готовність до роботи. Це досягається за рахунок великої споживаної потужності і невеликого бака для води. Тому, для користувачів, які вважають особливо важливим це якість, цей пароочиститель буде кращим вибором. Побічним ефектом буде відносно невисокий тиск пара - 4 бари в порівнянні з іншими моделями, оскільки тиск пара безпосередньо залежить від обсягу бойлера. Також, у пароочисника трохи завищена ціна в порівнянні з іншими моделями даного сегмента. Сподобався дизайн і розташування кнопок. Система управління у пароочисника стандартна.

плюси:

Швидка готовність до роботи, дизайн, зручне розташування кнопок, велика кількість насадок, компактність приладу. Праска в комплекті.

мінуси:

Невисокий тиск пара, завищена в порівнянні з конкурентами вартість, мала кількість відгуків. Також, фірма не має офіційного представництва в Росії і, отже, можуть бути проблеми з ремонтом приладу, але це вже залежить від магазину.

Відеоогляд приладу (на французькому):

Загальна оцінка: 4,1

3 місце - пароочиститель Ariete Multi Vaporigrave- MV7 Hidro

Ariete Multi Vapor MV7 Hidro

  • Роздрібна ціна: 22.329 руб.
  • Споживана потужність: Потужність 1400 Вт.
  • Тиск пара: 4 бари
  • Обсяг бака: 1,5 л.
  • Готовність до роботи: 3 хв.
  • Кількість насадок: 3
  • Доп. Функції: Немає
  • Виробник: Італія чи Китай

Посилання на джерело: https://ariete.net/en/catalog/Vapore/ariete-Multi-vapori-MV7-Hidro

Відгуки:



Відгуків на цей апарат не знайшов, зате знайшов ось таке цілком професійне порівняння з Керхер, явно на користь Ariete. Правда (що важливо) з не найпотужнішою моделлю Керхера.

Точка зору:

Модель Multi Vaporigrave- MV7 Hidro відносно нова в лінійці пароочищувачів Ariete, однак її можна назвати передовій. За характеристиками і за ціною. Як випливає з огляду, прилад відповідає заявленим потужностям, що додає плюсів компанії-виробнику. Це цілком добротний пароочиститель, без зайвих наворотів. Він цілком підійде всім, хто хоче, щоб в їхньому будинку був якісний прилад.

плюси:

Швидка готовність до роботи, багато насадок, прилад відповідає заявленій потужності, місткий бак для води.

мінуси:

Поки що мало відгуків (але прилад новий на ринку), трохи завищена ціна для стандартного пароочисника.

Відеоогляд приладу (на італійському):

Загальна оцінка: 4,3

2 місце - пароочиститель Karcher SC 5 (5.800) + Iron Kit

Karcher SC 5 (5.800) + Iron Kit

  • Роздрібна ціна: 32.290 руб.
  • Споживана потужність: Потужність 2200 Вт.
  • Тиск пара: 4,2 бару
  • Обсяг бака: 1,5 л.
  • Готовність до роботи: 3 хв.
  • Кількість насадок: 4
  • Доп. Функції: Праска в комплекті
  • Виробник: Німеччина

Посилання на джерело: https://karcher.ru/ru/home-garden/paroochistiteli/sc-5-utjug-15125030.html

Відгуки:

Позитивний відгук на Маркеті. На модель 5,800, близьку за характеристиками, є відгук на айрекомменд. А ось на отзовіке відкликання не дуже, хоча він відноситься більше до магазину, ніж до товару.

Точка зору:

Друге місце на п`єдесталі однозначно займає найпотужніший представник сімейства Керхер - SC5. У модифікації приладу «+ Iron Kit» є додатковий прилад - праска, який запросто підключається до парогенератору замість насадок пароочисника, що розширює функціонал даного приладу.

Karcher - визнаний лідер на ринку пароочищувачів. У багатьох сьогодні слово пароочиститель міцно асоціюється зі словом Керхер. Модель SC5 відрізняється найвищим в керхеровской лінійці тиском пара - 4,2 бар, хоча це і не рекорд. Купуючи Керхер, будьте впевнені, що ці дані не завищені. Також з позитивних характеристик зазначу швидку готовність до роботи, що досягається за рахунок високої споживаної потужності (Потужність 2200 Вт) і пристойний обсяг бака для води (1,5 л.). Є функція VappoHydro. Що це таке? Це коли пара подається з уприскуванням води, що дозволяє розтопити глибоко бруд.

Загалом, Керхер - це Керхер. Він зробить процес будь прибирання в будинку - захоплюючим і продуктивним заняттям.

плюси:

Швидка готовність до роботи, потужний тиск пара, функція VappoHydro, можливість комплектації з праскою, великий обсяг бака, знімний бак для води.

мінуси:

Висока ціна, мало насадок, висока споживана потужність, є негативні відгуки

Відеоогляд приладу (на голландському):

Загальна оцінка: 4,8

1 місце - пароочиститель MIE Bello

MIE Bello

  • Роздрібна ціна: 22.990 руб.
  • Споживана потужність 1700 Вт.
  • Тиск пара: 5,5 бар
  • Обсяг бака: 1,7 л.
  • Готовність до роботи: 3 хв.
  • Кількість насадок: 9
  • Доп. Функції: Праска і отпариватель в комплекті
  • Виробник: Італія

Посилання на джерело: https://mie-eu.com/bello.html

Відгуки:

відгуків багато. 5 позитивних на Яндекс Маркеті. 1 позитивний розгорнутий відгук на айрекомменд. відгук на youtube. Є ще такі огляди апарату: раз і два.

Точка зору:

наш переможець виявився не таким іменитим, як Керхер, але за характеристиками, ціною та відгуками - він явно попереду. І найголовніша перевага - прилад містить в собі відразу три апарати за ціною одного. Пароочиститель, потужний просунутий отпариватель (унікальна особливість, такого немає в жодному іншому Пароочищувачі) і професійний (як написано на сайті) праска, який дозволяє перетворити прилад в потужний парогенератор. І все це за цілком адекватною ціною - 22 990 рублів. MIE - це російський бренд італійської техніки. Як зараз модно говорити, OEM-бренд. Незважаючи на це, відгуки про бренд в цілому позитивні, хоча я знайшов і парочку негативних, не про цієї моделі, а про бренд в цілому.

Загалом, я б вибрав цей прилад тому що він потужніше інших (якщо вже брати пароочиститель, то найпотужніший) і тому що в його комплекті є крутий отпариватель з дуже довгим шлангом. Ні, не те що ви подумали, просто їм зручно відпарювати штори. Ну і праска з парогенератором зайвим не буде. Ще в комплект прилад входять 9 насадок, тобто навряд чи до приладу доведеться що-небудь докуповувати.

З мінусів відзначу незнімний бак для води і відсутність функції VappoHydro.

плюси:

краще тиск пара, об`ємний бак, 9 насадок, функції отпарівателя і праски, хороші відгуки.

мінуси:

незнімний бак для води, відсутність функції VappoHydro

Відеоогляд приладу:

Загальна оцінка: 4,9

Ось і огляду кінець, хто дочитав - той молодець. І вже, можна сказати, непогано розбирається в пароочисника. Рекомендую також самостійно вивчити огляди всіх приладів, щоб купити той, який буде максимально корисний саме вам. Дякую за увагу!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!