» » » Як дізнатися чергу в садок?

Як дізнатися чергу в садок?

Як дізнатися чергу в садок?

Не так давно, визначити свою дитину в дитячий сад було дуже просто, однак, сьогодні, щоб стати в чергу, необхідно відвідати районний відділ освіти і зареєструватися там. А ось, що стосується відстеження черги, то це можна робити і по Інтернету. Давайте розглянемо, як дізнатися чергу в сад.

Перш за все, необхідно зайти на сайт міської адміністрації, який є у всіх регіонах. Вам необхідно пройти на ньому процедуру реєстрації. Після того як ви це зробите, на вашу пошту повинен прийти логін і пароль. Тільки після цього ви можете зайти в свій особистий кабінет і через один з сервісів сайту стати на облік в електронну чергу. При реєстрації на сайті, ви отримаєте не тільки логін і пароль, а й спеціальний код, який у разі спроби користуванні різними сервісами. Без нього ви також не зможете простежити свою чергу в дитячий сад.

Якщо ж у вашому районі на сьогоднішній день не існує електронної черги, то дізнатися чергу в дитячий сад можна тільки на особистому прийомі. Після того як ви станете в чергу, ви отримаєте спеціальну квитанцію, в якій буде вказано номер. Щоразу пред`являйте її при візиті в РОНО і ви дізнаєтеся, під яким номером стоїте в черзі. Якщо ви не просувається довгий час в черзі, можливо, причиною цього стало збільшення кількості дітей-пільговиків. У період з травня по серпень велика вірогідність появи вільного місця в дитячому саду.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!