» » » Що робити, якщо немає хлопця?

Що робити, якщо немає хлопця?

Що робити, якщо немає хлопця?

Обов`язково прийде час, коли дівчина здасться приблизно таким питанням: чому у мене немає хлопця? І прийде цей момент самокопання не в 30 років, коли все вже в нормі, а в період важкого віку. Саме цей важкий вік і визначає всю складність ситуації. Але що робити, якщо немає хлопця? Відповідь є завжди! Тож почнемо.

Найгірше, що ви можете зробити, - це виправдати себе. До виправдань відносяться: "всі хлопці - козли" - "не для холопа мама бариню ростила" - "я особлива, і мене ніхто не розуміє" і так далі. Наступним пунктом найгіршого сценарію буде смиренність. Приклад: «я нікчемна і навіть не подумаю над тим, щоб доглядати за собою». У будь-якому випадку, проблема знаходиться всередині, а не на поверхні.

Для початку потрібно навчитися ставити запитання самої себе. Навіщо тобі хлопець? Тому що у всіх є, а у мене немає хлопця? 90% всіх хвилювань лежить саме в цій площині. Ясно одне: думки потрібно терміново впорядкувати!

Наведемо лад в голові



Випадок, коли «у всіх є, а у мене немає», - найпоширеніший. За цим криється не самотність в особистому житті, а нереалізованість. Думки типу "у мене немає хлопця" - це не трагедія, це точка росту.

Якщо ви живете в типовому провінційному містечку з населенням до півмільйона, то стати білою вороною дуже легко. Якщо ваші подруги натякають вам щодо вашого самотності, то це зовсім не бажання відкрити вам очі і наставити на шлях праведний. Така форма поведінки - звичайна агресія. Розписую все по деталях. Подруга, навмисно «проговорилася» вам про прогулянці з хлопцем, про секс з ним, про подарунок від нього. Потім питає про таку річ: чи подобається хтось, чи не думала з кимось зустрічатися або нав`язливо обіцяє (насправді, вимагає) вас познайомити з молодою людиною. Притому вашим потенційним хлопцем повинен стати або бабій (місцевий мачо-мен, самопризначений красавчик) або зовсім потертий малопривабливий персонаж (таких називають «лох»). При цьому її голос знижений так, як ніби довіряє якийсь секрет, а очі розширені, дивляться пильно. Ця розмова і був затіяний, щоб принизити вас. Це не ще один камінь в сторону жіночої дружби, це опис форми встановлення переваги над вами, дуже поширеною в підлітковому середовищі. Для прикладу можна подивитися цей фільм, самі все зрозумієте.



Особисте життя - це дуже тонка, хвилююча сфера вашого життя. І через неї дуже легко вплинути на вас, особливо якщо людина схильна до агресії. Агресивна поведінка в підлітковому середовищі - це дуже поширене явище. Комплекс відсутності молодої людини не може з`явитися сам по собі. Тут спрацьовує механізм соціальної мімікрії. Будьте обережні.

Знайти справжню "другу половинку"

Поради подружок і бажання бути, як усі, допоможуть вам придбати сексуального партнера, але ніяк не хлопця. Бо хлопець - це люблячий вас молода людина, яка піклується про вас і що планує своє майбутнє, виходячи з того, що у нього є ви.

Щоб з`явився саме хлопець, ви повинні уникати закритою соціальної системи, такої як шкільний клас або старовинний коло знайомих. Там завжди є суперництво і ієрархія, а значить, заздрість і агресія. Познайомитися з хлопцем, який і стане вашим улюбленим, можна в таких місцях, як курси іноземної мови, лекції та семінари, секції або інститут і т.д. Потрібна нова середу, нове оточення. Питання для роздумів: як ви думаєте, чому молода людина або дівчина, які не користувалися повагою і увагою в своїй школі або на малій батьківщині (село, невелике місто), змінюються до невпізнання в кращу сторону, як тільки переїжджають на навчання у велике місто? Та тому що там вони можуть бути самими собою! Ось і ви будьте самою собою. Знайдіть новий соціум, нових знайомих. На курсах англійської немає підлості і суперництва, а значить, вас зможе помітити й полюбити хороша людина.

Навчіться стежити за собою

Ось дивишся іноді на прищавого хлопця або дівчину і думаєш: "Тобі що, шкода 200 рублів на засіб для догляду за шкірою?". Дивно, але люди живуть з недоліками зовнішності все життя, коли від них можна позбутися за пару тижнів! А хороші речі сьогодні стоять так дешево, що їх може дозволити собі кожен! Є ж інтернет-магазини, де гарна сукня коштує 300 рублів або того менше. Якщо не подобається, як ви виглядаєте в окулярах, купите контактні лінзи, їх вартість від 300-500 рублів за пару, яку ви зможете носити 3-4 місяці. Навіщо ви створюєте проблеми на рівному місці? Полюбіть себе і питання про те, що робити, якщо немає хлопця, перестане вас лякати своєю нерозв`язністю. Світ прекрасний, ви прекрасні!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!