» » » Як зберегти відносини?

Як зберегти відносини?

Як зберегти відносини?

Гармонійні стосунки неможливі без збереження балансу між прийняттям внутрішнього світу іншої людини і збереженням власної гідності. Якщо ви перестаєте розуміти партнера, засуджуєте його вчинки, не поділяєте погляди, то ніяка пристрасть не в силах склеїти ці маленькі тріщини. Люди звикли жити за звичними шаблонами і бояться змін.



Відповідь на питання про те, як зберегти відносини, теоретично простий - постійне їх розвиток. Адже світ не стоїть на місці, він змінюється щосекунди, змінюються пори року, міста, вулиці, і відносини між людьми не виняток. Після стадії романтичних побачень і палких обіймів настає період тихого щастя, в який раз у раз втручаються побут і рутина. Стає нудно, але замість роботи над собою, ми наполегливо намагаємося переробити нашу другу половинку. Людина поруч з вами - живий і може піти коли захоче, адже він не ваша власність. Любіть і цінуйте його таким як він є! Вирішуючи то, як зберегти відносини з коханою людиною пам`ятаєте, що тиск і сила не сумісні з любов`ю. Зникнення поваги і довіри - початок кінця.

10 правил гармонійних відносин



Психологи розробили кілька правил, дотримання яких збереже ваші відносини і зробить їх більш теплими.

  1. Визначте, чого ви чекаєте від союзу, і відкрито обговоріть те, як зберегти відносини з хлопцем. Ми часто соромимося озвучувати свої бажання. В результаті виникає почуття розчарування, коли ви отримуєте не те, що хотіли. Рідкісні люди екстрасенси, тому не ускладнюйте життя близьких, змушуючи їх читати думки.
  2. Постарайтеся стати однією командою. Об`єднайте свої знання, вміння та можливості для досягнення однієї мети.
  3. Як тільки виникла проблема, займіться її рішенням. Не розв`язані задачі мають властивість накопичуватися, і замість дощу, утворюється цунамі, яке просто зруйнує все.
  4. Вчіться домовлятися. Уміння поступатися, домагатися свого і йти на компроміс необхідно не тільки для розвитку кар`єри. У любові теж можна торгуватися.
  5. Прощення. Всі ми люди і робимо помилки. Кажуть, що щиро пробачити здатний лише дуже сильна людина. Так що, намагайтеся лояльно ставитися до партнера, пам`ятайте, що винні ви обидва.
  6. Особиста гігієна. Особливо стосується чоловіків, яких цікавить, як зберегти відносини з дівчиною. Регулярно приймайте душ, якщо ви сильно потієте, то як мінімум 3 рази в день і не лінуйтеся голитися, навіть якщо ви плануєте весь день провести за комп`ютером.
  7. Гумор. Чи не ускладнюйте життя, сприймайте все позитивно, організовуйте нешкідливі розіграші й кумедні витівки. Жарти знімають напругу і агресію.
  8. Секс. Один з найважливіших елементів любовних відносин і часта причина розриву. Згодом партнери перестають хвилювати один одного. Робота, домашні турботи знищують інтригу і загадковість, особливо в жінці. А потім схопившись за голову ми переживаємо, як зберегти відносини з чоловіком. Не втрачайте іскри в очах і в ліжку. Жодному випадку не переносьте в спальню життєві проблеми.
  9. Дотики. Проявляйте ніжність при фізичних контактах, що не носять сексуальний характер. Обійміть партнера, притисніть, візьміть за руку, демонструйте любов і турботу. Таке тепло дозволяє постійно відчувати вашій половинці свою особливу значимість для вас.
  10. Простір. Не позбавляйте один одного розкоші самотності. Чи не приставайте до партнера, якщо він хоче побути один, або погуляти з друзями, цінуєте свободу один одного. Це зовсім не означає, що ви йому набридли, просто іноді потрібно скучити, щоб оцінити важливість відносин.

Кожна людина по-своєму унікальний, а поєднання двох особистостей - це зіставлення звичок, характерів, тел. Сподіваємося, що наші поради допоможуть зібрати пазл так, щоб вийшла прекрасна картина, без спотворень і нерівностей. Важливо взаємне прагнення зберегти відносини, адже насильно не можна зробити людину щасливою, навіть якщо дуже-дуже його любиш.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!