» » » Як купити авіаквитки дешево?

Як купити авіаквитки дешево?

Як купити авіаквитки дешево?

Авіаперельоти - далеко не найдешевший спосіб пересування. Однак якщо вміти знаходити рейси, на які діють знижки, можна непогано заощадити. Про те, як це зробити, читайте далі.

Шукаємо бюджетну компанію

Поряд зі звичайними авіаперевізниками існують фірми, які, знижуючи витрати на забезпечення комфортабельності польоту для пасажирів, дозволяють собі значно зменшити і вартість квитків.

Наприклад, в літаку вам не стануть пропонувати безкоштовні або дуже дешеві частування, там не буде нової аудіо- та відеоапаратури, політ буде призначений на незручний час, ви сядете в малопривабливі провінційному аеропорту, а не в столичному красені і ін. Однак і ціна перельоту буде в 1,5-2 рази нижче звичайної, а тому даний варіант ідеально підійде тим, хто думає, як купити дешево авіаквитки.

Наприклад, в РФ досить помірні ціни як для внутрішніх, так і для міжнародних рейсів пропонують компанії Transaero Airlines, Skyexpress.

Що стосується стану літаків, то, всупереч поширеним стереотипам, в таких фірмах воно, як правило, відмінне. Адже старі проблемні літаки вимагають постійних витрат, яких, як ми вже зазначили, лоукостер намагаються уникати.

В інших країнах також є свої аналогічні компанії - лоукостер. Причому іноді значно вигіднішим буде переліт з пересадкою. Тому перш ніж відмовлятися від подібних варіантів, спочатку порівняйте ціни.

аналізуємо ринок

Різні авіакомпанії пропонують часто різні ціни. А тому є сенс проаналізувати всі наявні варіанти. Допоможуть в цьому спеціальні сайти, які збирають інформацію про авіарейси з різних ресурсів.



У їх числі, наприклад, такі:

Вам потрібно буде вказати місце відправлення і місце призначення, дату вильоту (і відльоту, якщо збираєтеся брати квиток туди і назад), а також кількість необхідних місць для кожної категорії пасажирів, якщо летять не тільки дорослі, а й діти від 2 до 12 років, а також діти до 2 років. Також можна вибрати клас перельоту: бізнес чи економ. Зрозуміло, другий буде менш дорогим, але і менш комфортним. При необхідності можна поставити галочку у вікні пошуку готелів.

Система проаналізує знаходяться у неї дані і видасть вам список пропозицій від різних авіакомпаній. Ви побачите не тільки інформацію про вартість польоту, але і його тривалості, наявних пересадках і ін. Вибирайте найбільш зручний для вас пропозицію, клікайте по рядку списку і бронюйте квиток.

Якщо ж наявні розцінки вас не вразили своєю демократичністю, то можна залишити в базі системи адресу своєї електронної пошти. Як тільки вартість звітного квитка знизиться, вам відразу ж прийде відповідне повідомлення.

розглядаємо знижки

Таким же чином можна відстежувати різні акції, які періодично проводяться авіаперевізниками. Завдяки їм можна значно заощадити на перельоті.

Найчастіше ці пропозиції виникають в низький сезон, а також напередодні великих свят. Зазвичай акції припускають обмежену кількість квитків або ж знижку лише для певних груп населення (найчастіше для пенсіонерів, студентів, дітей), інші умови. Обов`язково уточнюйте подібні нюанси.

Враховуйте також, що «безкарно» відмовитися від такого квитка або поміняти його буває іноді проблематично, тому якщо не впевнені в часі вильоту, то краще брати дисконтні квитки з відкритою датою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!