» » » Як швидко зняти похмілля?

Як швидко зняти похмілля?

Як швидко зняти похмілля?

Похмілля - вельми неприємна штука. Про це можуть розповісти ті люди, які хоч раз «перехворіли» зранечку після вечірніх і нічних бурхливих пиятик. Але нічого не вдієш, так вже влаштований людський організм, який виставляє захисні блоки, по-своєму бореться з подібного роду отруєннями. У цій статті ми розповімо про те, як швидко зняти похмілля, поборів і симптоми, і самі причини поганого самопочуття.

Причини виникнення

Але для того щоб вирішувати проблему, необхідно в першу чергу знати її причини. Ось основні, за якими ми відчуваємо себе, м`яко кажучи, неважливо.

  • Отруєння. Організм отруюється продуктами розпаду алкоголю, особливо випитого надмірно (при нормі - пляшка пива або 50 грамів горілки, коньяку, представники сильної статі іноді «засуджують» до літра на особу)! Найбільш шкідливі токсини в текілу, ром, віскі, вермуті. Адже дані напої змушують переробляти не тільки спирт, а й всілякі добавки.
  • Зневоднення. Але це швидше - не дефіцит рідин, а їх невірне розподіл. Результат - набряки обличчя, ніг, рук.
  • Збій роботи мозку. При розпаді алкоголю нервова система знаходить надчутливість. Результат - виникнення роздратування і невдоволення.

як позбутися

Відповідно, щоб швидко відійти від похмілля, необхідно побороти ті чинники, які його викликають (перераховані вище).

  1. Виводимо токсини. Для цієї мети добре прийняти активоване вугілля (одна таблетка на кожні 10 кілограмів власної ваги), щоб вивести токсини фізично. Допомагає також і промивання шлунка, клізма.
  2. Щоб зняти самі симптоми захворювання, можна прийняти бурштинову кислоту або настоянку елеутерококу. Допомагає і введення в організм продуктів молочнокислого бродіння або квасу, розсолу з-під солоних огірків або квашеної капусти.
  3. Для якнайшвидшого виведення токсинів з організму необхідно прийняти гарячу ванну або душ (пори відкриваються, і шкідливі речовини виходять через шкіру).
  4. Симптом зневоднення можна усунути за допомогою прийому рідини з сечогінним (вода + кава або пиво, вода + таблетка сечогінного). Але перед цим потрібно наповнити організм електролітами (розсолом, наприклад).


Застосовуючи всі ці заходи в комплексі, можна досить швидко і технічно вийти з неприємного стану і приступити, наприклад, до роботи.

Ще про боротьбу з даними «ворогом людства» читайте в статтях:

  • Як позбутися від похмілля
  • Що допомагає від похмілля
  • Похмілля: що робити


Увага, тільки СЬОГОДНІ!