» » » Як позбутися від алкогольної залежності?

Як позбутися від алкогольної залежності?

Як позбутися від алкогольної залежності?

Якщо ви самостійно задалися питанням, як позбутися від алкогольної залежності - всі шанси зробити це у вас є. Алкоголізм - не вирок.

Три складові позбавлення від алкогольної залежності

Перший етап

Перше - це усвідомити те що вона у вас є. Це зробити не так-то просто, як здається. 90% людей, що вживають алкоголь, впевнені, що залежно у них немає. І це саме підступне і страшне оману. Розрізняють декілька стадій алкогольної залежності, від перших незначних, до важких хронічних. І кожен киває на більш важку стадію, стверджуючи - ось це залежність! А у мене так, баловство і приємне проведення часу. Відкиньте ілюзії. Людина, що вживає алкоголь хоча б раз на тиждень протягом останніх півроку - вже є алкоголезалежним. Далі буде стає тільки гірше, але ніхто в це не вірить. Зізнатися самому собі, що ти залежиш від алкоголю, це найважче випробування що чекає на шляху самостійного позбавлення від алкогольної залежності. Подальші етапи пройдуть легше.

Залежність від алкоголю має дві складові психологічну і фізичну. До фізичної дістатися дуже складно, але на той час людина деградує вже настільки, що часто навіть набрати в інтернеті і прочитати цю статтю вже не в змозі розуму і волі. Тому вітаю - ваша залежність чисто психологічна.



Перший етап позбавлення від неї ми пройшли - ви усвідомили що залежите від алкоголю, навіть помірно випиваючи щоп`ятниці та щосуботи поспіль. Якщо усвідомили - читайте далі, через якийсь час все у вас налагодиться і прийде в норму, алкоголь піде з вашого життя. Якщо немає - забийте на читання і продовжуйте в тому ж дусі, ніхто і ніщо вам вже не допоможе.

Другий етап

Другий етап також дуже простий. На ньому потрібно зрозуміти, чому люди взагалі п`ють алкоголь і чому його п`єте ви зокрема? Тут причин всього дві - внутрішня і зовнішня. Зовнішня найлегша - алкогольне сп`яніння як таке вам особливо і не потрібно, але навколо п`ють все і в основному "друзі", думка яких для вас дуже важливо. В цьому випадку ви амебний слабохарактерний людина, яка все життя буде залежати від думки оточуючих. Ви не від алкогольної залежності потрібно позбавлятися, а працювати над характером. Повноцінна людина - це повністю незалежна людина. У тому числі і від думки інших убогих людей. Внутрішня причина трохи складніше. Алкоголь - це гормон нагороди за успіх, який виробляється нашим організмом, коли ми добилися перемоги. І тут криється великий обман людства - перемоги не добилися, а гормон перемоги в себе влили. І здається що ти всіх переміг. Насправді ти в такі хвилини виглядаєш як звичайний п`яненький недомірок. Хороший спосіб для початку подолання обох причин - одного разу виявитися і провести вечір тверезим в звичній кампанії бухати друзів. Бажано при цьому, щоб вони вважали що ви п`яні настільки, наскільки і вони.

третій етап

Ну, а після цього, третій, заключний етап - знайти хорошу роботу і добиватися перемог і успіху на ній. І тоді, гарантую - алкоголь піде з вашого життя і абсолютно точно втратить над вами владу. Ваше життя і ваш успіх - тільки в ваших руках!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!