» » » Чим шкідливе пиво?

Чим шкідливе пиво?

Чим шкідливе пиво?

У Росії неможливо пройтися по вулиці, зайти в кафе, і не побачити людей з пивом. Молодь, старше покоління, підлітки і навіть матусі з колясками п`ють цей напій. І, на жаль, мало хто замислюється, чому шкідливо пиво. Якщо Ви читаєте цю статтю, то у Вас є можливість дізнатися правду про це алкояде, і стати здоровішими, а своє життя зробити більш щасливою.

Шкода здоров`ю:

  • У пиві містяться гормони - фітоестрогени, які здатні змінювати гормональний фон людини. Відповідно, жінки стають "мужловатимі", голос грубіє, з`являється більше волосся на тілі, втрачається жіночність у фігурі. У чоловіків голос стає м`якше, з`являється "пивний живіт", і навіть збільшуються молочні залози. Шкода, що цю тему слабо висвітлюють в ЗМІ, і кожне наступне покоління народжується все більше хворим ...
  • Згубний вплив на потенцію - чоловіки, не дивуйтеся, якщо після періодичного вживання пива Ваш вечір закінчиться не так добре, як Ви планували.
  • Згубний вплив на фігуру - дівчата, від пивного живота дуже-дуже важко позбутися! А також стає гірше колір шкіри, через велику кількість рідини, з`являються набряки і круги під очима.
  • Вплив на внутрішні органи - таке ж згубний, як і при вживанні будь-якого алкоголю. Випиваючи пиво, Ви садите свою печінку, збільшуєте ризик захворювання на рак, ризикуєте заробити гастрит, виразку шлунка або кишки, а також порушуєте функціонування практично всіх залоз (порушується вироблення гормонів, в тому числі статевих).
  • Вплив на мозок: при вживанні будь-якого алкоголю, в тому числі пива, Ви вбиваєте клітини мозку, який виводяться із сечею. Висновок: при вживанні пива людина повільно, але вірно деградує. А адже раніше Росія була в числі лідерів за рівнем освіти в світі. 

Соціальний аспект:

  • Більшість злочинів скоюються під дією алкоголю - ДТП, грабежі, вбивства, хуліганство ... І адже всього лише пляшечка пива може викликати помутніння розуму, від якого можуть загинути люди. Страшна статистика ...
  • Алкоголізм - подивіться навколо. Росія - збіговисько алкоголіків. І що Ви думаєте, всі вони починали з дитинства пити горілку? Ні, більшість бавилися пивком по молодості. Дальше більше. Так що, що шкідливіше - пиво або горілка - спірне питання. Будь-який алкоголь, в будь-якій кількості - зло! 
  • Народження дітей-інвалідів. Доведено, 90% хворих дітей народжуються у людей, які незадовго до, під час зачаття вживали алкоголь!


Бережіть себе! Будьте здорові! Давайте будемо здоровою нацією!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!