» » » Яке пиво краще не пити?

Яке пиво краще не пити?

Яке пиво краще не пити?

Багатьох з нас, хто любить пити пиво, іноді хвилює питання про те, яке пиво краще не пити. Що потрібно знати про це?

Справжні любителі пива знають, що ще в далекому 1516 році був прийнятий закон «Про чистоту пивоваріння», в якому йшлося про те, що справжнє пиво повинно включати в себе лише три компонента - солод, хміль і воду. Напевно, в сучасному виробництві мало хто використовує тільки ці три складових. Більшість пива йде на експорт, а це означає, що для оптимальної продажу необхідний великий термін придатності. Саме тому сучасні виробники пива додають консерванти, Патока мальтози і будь-які інші хімічні речовини.

Запам`ятайте: справжнє пиво зберігається всього лише 30 днів. Для того щоб вживати пиво, яке не зашкодить вашому здоров`ю, скористайтеся наступними порадами:

  • не беріть пиво з мальтозної патокою (таке пиво, як правило, розбавляють, що призводить до важкого похмілля);
  • не беріть пиво, якщо його виробник робить більше десяти найменувань сортів пива;
  • не беріть пиво, привезене з іншої країни (швидше за все, воно з консервантами);
  • не беріть пиво в пляшках (при його виробництві використовують високі температури, які призводять до завмирання природних процесів бродіння).

Досвідчені любителі пива беруть розливне живе пиво з бочок, вироблене тим броварнею, який знаходиться поблизу (або в вашому, або в сусідньому місті). Як правило, це пиво не містить консервантів, і термін його придатності не становить більше 30 днів.

Як правильно пити пиво? Пиво обов`язково потрібно наливати в келих! Тільки таким чином ви зможете відчути весь його смак, тому що при цьому будуть задіяні всі мовні рецептори.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!