Повний культ

Повний культ

Пиво - неймовірно корисний напій з давньою історією. У наш час він є досить поширеним, його п`ють по будь-якого приводу і святкових днях, і на свято, і на день народження, і просто так після важкого робочого дня. А під час спеки пиво відмінно втамовує спрагу, бадьорить і додає тонус. Однак, багато хто сумнівається в його корисності. Ми вважаємо, що варто розвіяти цей хибний міф.

Історія пива

Цей «цілющий еліксир» здавна вважається незвичайним і має неймовірну історію створення та ряд традицій виготовлення і употрбленія. Пиво - це найперший напій з невеликим вмістом алкоголю, який люди змогли виготовити самостійно. На думку більшості вчених він з`явився в нашому, тоді ще первісному, суспільстві близько п`ятнадцяти тисяч років тому, що здається абсолютно неймовірним фактом. Крім того, існує думка про те, що спочатку злакові культури саме для його приготування і вирощувалися, а тільки потім їх здогадалися використовувати для приготування хлібобулочних виробів. Його дивовижний склад несе в собі масу корисних властивостей, що дозволяє застосовувати його не тільки в жаждоутоляющее цілях, але і в лікувальних намірах.

Якість абсолютно будь-якого продукту грає величезну роль, а для пива, як і для інших алкогольних напоїв, це актуально подвійно! Якщо у пива низький показник якості, то і корисності в ньому, звичайно, ніякий не знайти. Сьогодні вважається, що правильніше віддавати перевагу так званому «живого» пива. Зараз його часто називаеют нефільтроване, тобто те пиво, яке не було піддано таким видам обробок як фільтрація і пастеризація.

Таке пиво подається майже в усіх пабах, ресторанах та інших закладах. наприклад, ресторан на Бауманської, славиться відмінним сервісом, прекрасним смаком і різноманітністю сортів справжнього хмелю на будь-який смак і можливості відвідувачів.

Скільки пива можна випити без шкоди для здоров`я?



Досить часто виникають суперечки на тему того, скільки ж все-таки випитого пива несе для нашого здоров`я користь, а яка кількість навпаки буде володіти негативним ефектом. Але на жаль, до сих пір не знайдено конкретного вирішення цих конфліктів.

Більшість експертів вважають, що нешкідливою і навіть вельми корисною для людини нормою є дві-три гуртки на добу (тобто не більше півтора літрів на добу на середнього дорослого чоловіка, в залежності від ваги). Однак багато інших обивателі впевнено стверджують, що ніякої шкоди не буде і від п`яти-шести кухлів. Проте потрібно розуміти, що організм каждлого унікальний, і, визначаючи свою "норму", потрібно враховувати безліч чинників - стать, зріст, вага, вік, індивідуальні особливості організму, і так далі. На жаль, дізнатися про цей напій все неможливо, через те, що пройшло дуже багато часу і багато фактів давно втрачено.

Дійсно точно можна сказати про його корисні властивості для використання в різноманітних цілях. Зловживати ним звичайно не варто, але ніколи не погано зайти в стейк хаус в Москві з компанією улюблених друзів і близьких в який-небудь тихий вечір, і провести чудово час, насолоджуючись сортами свіжого пива, смачними стравами, десертами і залишитися в захваті від якості обслуговування. Від таких вечорів звичайно ніякої шкоди, тільки задоволення і душевний наповнення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!