» » » Чим корисно пиво?

Чим корисно пиво?

Чим корисно пиво?

Нерідко в мережі можна наштовхнутися на одвічні суперечки на тему: «шкідливо або корисно пиво?». Сьогодні спробуємо знайти позитивні моменти в пінному напої і розберемося в питанні - чим корисно пиво?

Історична довідка

Для відповіді на це питання нам потрібно повернутися в стародавні часи. Назад на тисячоліття, саме там пиво бере свій початок. Взагалі, пиво - це найдавніший напій, який з`явився ще за часів шумерів, а то й раніше. Стародавні античні, а після і середньовічні, цілителі вважали напій справжніми ліками від багатьох бід і напастей.

Пиво в косметології

У наші дні йде вкрай багато суперечок про користь і шкоду цього пива. І все ж, прийнято вважати, що вживання пива в помірній кількості, все ж, корисно для здоров`я. Дуже цікавий факт - пиво дуже корисно для зовнішнього застосування.

Зараз «Екстракт пива» дуже широко використовується в косметологічної промисловості. Корисними властивостями володіють лише нефільтровані сорти пива, саме в них можна відшукати якісь корисні речовини. А саме, нефільтроване пиво містить в своєму складі безліч різних вітамінів, серед них можна виділити вітаміни В1, В2, В6, РР, а так само фосфор, мідь, залізо, магній, амінокислоти і безліч інших корисних мікроелементів.



Нефільтровані сорти пива можуть сприяти омолодженню шкіри обличчя, а також зміцненню волосся. Дуже хороший ефект роблять пивні маски, які роблять благотворний вплив на шкіру, надаючи їй молодість і красу. А ополіскування волосся таким пивом подарують волоссю приємний шовковий блиск.

Маска, що складається з пива, меду і курячого яйця допомагає позбутися від жирного блиску. Крім цього за допомогою пива лікують фурункульоз, а мазі, на основі певних компонентів використовуються в медицині для лікування більшості шкірних захворювань і ревматизму.

Пивом можна лікувати застуду, для цього його змішують з медом і п`ють гарячим. Пиво в своєму складі містить хмільну гіркоту, вона активізує виділення шлункового соку, тим самим, придушуючи небажану дію алкоголю на організм людини.

Про "користь" пива

Але, думається, що вищевикладені цілющі властивості пива навряд чи можна віднести до сортів пінного напою, які можна зустріти на прилавках магазинів Росії. Не варто захоплюватися алкоголем, про іншу сторону пива ви можете прочитати «Чим шкідливе пиво?». Якщо говорити про просте розпиванні пива і задатися питанням - чим корисно пиво, то можна сміливо сказати, що нічим.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!