» » » Які заспокійливі пити?

Які заспокійливі пити?

Які заспокійливі пити?

Іноді буває, що Ваші роздуми про навколишню дійсність стають настільки страшними, що ні улюблена робота, ні діти і ласкавий чоловік не можуть допомогти. З кожним днем Вам стає все сумніше і тривожніше. Як піти від цих думок? Як змусити себе припинити божеволіти? Слід звернутися за допомогою до заспокійливих препаратів. У даній статті ми розглянемо, які заспокійливі пити.

Для дітей

Найлегшими є засоби рослинного походження. Їх вибір в аптечних пунктах великий: пустирник, валеріана, м`ята, у вигляді настоянок, таблеток, вичавки. Головне - знати, що дієвість таких лікарських засобів знаходиться в повній залежності від рівня збудливості і ступеня прояву таких ознак. Припустимо, що людина може втихомиритись самостійно, тоді трав`яні заспокійливі засоби йому можуть допомогти. Але для зрілої людини, з його усталеними турботи та страхами, такі препарати навряд чи дадуть результат. Всім батькам необхідно знати, яке заспокійливе можна дітям. Дитячі лікарі часто рекомендують до використання саме валеріану і її похідні. Оскільки всі вони не викликають звикання, на 90% виводяться з організму і не приносять шкоди, якщо ними не зловживати.

для дорослих

Тут кошти на травах можуть не подіяти, тому розглянемо інші медикаменти. Наприклад, препарати брому. Вони відносно нешкідливі, але все ж накопичуються в виводять органах людини і можуть ініціювати бромізм, що виявляється в сонливості, зниження настрою і бажання активно рухатися. До того ж, для сильної статі можливо ще і ослаблення статевої функції.

Варто розібрати інші варіанти - транквілізатори, або анксиолитики, тобто лікарські засоби, що знімають тривожний стан. Вони надають глибоке стримуючий вплив при психомоторної збудливості людини. Розберемося, до аке заспокійливе краще - найбільш ефективне або найменш шкідливе.

Які вибрати препарати



Анксиолитики, що застосовуються, як правило, у формі таблеток, володіють найбільшим ефектом, але, разом з тим, мають виражені побічні ефекти. Вони володіють п`ятьма основними складовими для зняття тривожних станів і емоційної напруженості, для відновлення уваги і реакції, а також сприяють поліпшенню сну.

Барбітурати найбільш популярні у населення, і назви препаратів, які їх містять, у всіх на слуху. Це валокордин і корвалол. Сказати, що вони абсолютно нешкідливі не можна, оскільки їх прийом вимагає поступового збільшення дози і вони можуть викликати звикання. Тому перед початком прийому подібних засобів, варто зважити всі їх позитивні і негативні сторони, і вирішити для себе, яке гарне заспокійливе підходить саме для Вас.

антидепресанти

Це дуже велика частина лікарських препаратів, за допомогою яких багато людей намагаються вирішити проблему депресії. Але їх складно зарахувати до заспокійливих засобів, тому що людина, що не має депресивного стану, але приймає будь-якої антидепресант, тільки посилить свою нервозність. Для показання до прийому таких препаратів, необхідна консультація лікаря-спеціаліста.

Вагітність і годування груддю

Вибрати заспокійливе при вагітності та годуванні груддю допоможе лікар-гінеколог, який може призначити і рослинний препарат, і Новопассит, якщо для цього є індивідуальні показання. Вони ж можуть свідчити і про необхідність додаткового прийому вітамінів у вигляді натуральних продуктів, а не медикаментів. Зняттю напруги може сприяти і аромотерапія, якщо у вагітної або годуючої мами немає непереносимості запахів, а також гомеопатія.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!