» » » Від чого "найз"?

Від чого "найз"?

Від чого

Лікарський засіб, що має жарознижувальну і знеболювальну, а також протизапальну дію на організм людини. "Найз" може бути у вигляді таблеток, гелю або суспензії. Як саме приймати препарат, залежить від вказівок лікаря, віку, методу лікування. Засіб не є особливо небезпечним наркотичним, тому може бути призначено дітям. Щоб приймати його, потрібно знати, від чого "Найз", як діє, які побічні ефекти може надавати. Основним складовим лікарського засобу "Найз" є німесулід. Також в "Найз" присутні магній і кальцій, мікрокристалічна целюлоза. Гель містить лимонну кислоту, сахарозу, гліцерин, ароматизатор (ананас).

Показання до застосування

Дане ліки в таблетках може бути призначено при високій температурі, лихоманці, м`язових болях і ревматизмі. Застосовується після сильних травм, при болю в хребті. Також лікар може призначити "Найз" при невралгії, остеоартрозі, артриті. Рекомендується приймати як протизапальний засіб. Гель призначається при розтягненнях, запаленнях, радикуліті.

Дія препарату "Найз"

Ліки діє як болезаспокійливий засіб, знімаючи головний, м`язовий, а також біль при травмах, розтягненнях і ударах. Призначається після переломів, операцій. Знімає больовий синдром, допомагає "Найз" від зубного болю і болю в суглобах, спині, при защемлення. Знімає запалення, як внутрішні, так і зовнішні. При внутрішніх запальних процесах може бути призначена суспензія і таблетки. При зовнішніх порушеннях - гель, який позбавляє від шкірних захворювань. У вигляді гелю препарат призначається при ревматизмі, болю в сухожиллях. Також "Найз" діє як жарознижувальний засіб, усуває лихоманку, знімає набряклість і припухлості. Ліки "Найз" від температури призначається лікарем.

Застосування препарату "Найз"

Таблетки або суспензія призначені для внутрішнього застосування. Гель - для зовнішнього. "Найз" у вигляді таблеток можна приймати дорослим людям два рази за добу. Дітям до 12 років призначається суспензія. Також можна використовувати розчинні таблетки. Застосування гелю обмежують до 4 разів на день, він використовується для натирання.

Протипоказання і побічні дії



Індивідуальна гостра непереносимість препарату. Як і багато препаратів, "Найз" можна вживати тільки з дозволу лікаря. Самолікування може дати дуже плачевні результати. Ліки "Найз" в якості побічних ефектів може викликати блювоту і нудоту, а також головні болі, алергічні реакції, кровотеча при виразковій хворобі. Внаслідок втрати крові "Найз" може викликати анемію. Також "Найз" викликає зниження імунітету. У деяких випадках спостерігаються гострі болі в районі живота, розлад шлунка. Не варто вживати ці ліки більше 10 діб, так як знижується активність входять до складу ферментів, від чого таблетки "Найз" перестають діяти.

"Найз" забороняється приймати людям, які страждають на гастрит і захворюваннями, пов`язаними з шлунково-кишковим трактом, печінкою, нирками. Не можна користуватися "найзом" і тим, хто страждає на цукровий діабет. Також повністю забороняється приймати "Найз" вагітним жінкам і годуючим мамам. Користуватися препаратом "Найз" в таблетках можна особам старше 12 років. Гель "Найз" заборонено наносити на пошкоджену шкіру і в разі, якщо спостерігається алергія на цей препарат.

Сподіваємося, наша стаття розповіла вам, від чого "Найз" лікує і в яких випадках від прийому цих ліків краще відмовитися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!