» » » C чим п'ють бренді?

C чим п'ють бренді?

C чим п`ють бренді?

Більшість з нас чули про таке спиртом напої, як бренді. Можливо, деякі вже навіть оцінили його смакові якості. Однак мало хто може точно сказати, що саме являє собою цей спиртний напій і як його прийнято пити. Тому, давайте спробуємо з`ясувати, з чим п`ють бренді і як це роблять?

До столу прийнято подавати бренді в келихах для коньяку, які мають спеціальну, звужену до верху форму, звану сніфтер. Найчастіше бренді вживають після їжі. Перед тим, як подавати напій, його рекомендують охолодити до температури близько 16 градусів. Необхідно це для того, що безпосередньо перед вживанням, напій прийнято зігрівати в долонях і насолоджуватися вишуканим ароматом, який виходить від нього.

Якщо говорити про те, з чим прийнято пити бренді, то хотілося б відзначити, що даними напій найкраще поєднується з кавою і сигарами. Однак для цих цілей необхідно використовувати тільки мелений кави, який заварюють за певними правилами. Також бренді добре поєднувати з різними м`ясними стравами.



Часто бренді вживають перед їжею (як аперитив). В цьому випадку можна пити його з льодом або содовою, а також використовувати в різноманітних коктейлях. Бренді також добре поєднується з апельсиновим соком, тоніком або газованою водою.

Чим закушують бренді

Закушувати бренді можна підсоленими горішками, крекерами або фруктами. Однак пам`ятайте, що бренді - це не той напій, який вимагає ґрунтовної закуски. Адже і кількість випитого, найчастіше, не велика. Поєднання горіхів з чорносливом може також стати відмінною закускою до бренді.

Секрет вживання даного напою криється в багатьох тонкощах і дрібницях, і то, як і з чим пити бренді, кожен вирішить для себе самостійно. Тільки не забувайте про благородність цього напою. Не псуйте смак бренді всілякими, незліченними закусками, а краще, перед вживанням, покладіть в рот шматочок шоколаду, дочекайтеся, коли він почне танути, і тільки після цього приступайте до напою. Ну, а після, можна закусити всю багатогранність смакових відтінків часточкою лимона. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!