» » » Скільки штатів в америці?

Скільки штатів в америці?

Скільки штатів в Америці?

Питання з приводу того, скільки штатів в Америці, вельми популярний. Але потрібно дещо усвідомити, перш ніж ми розберемося з причинами деяких помилок.

Запам`ятайте: США складаються з 50 штатів, рівно стільки ж зірок зображено на американському прапорі. Повний перелік штатів вказано в статті Скільки штатів в США. З тієї ж статті можна дізнатися, які території також належать США.

Хибні уявлення заважають про кількість штатів

Існує кілька моментів, через які можна порахувати, що штат не п`ятдесят:

  • Аляска і Гаваї - п`ятдесят перший і П`ятдесятого й другого штати. Насправді це не так. Гаваї - останній, п`ятдесятий штат США, який приєднався до держави в 1959 році.
  • Острівні території - це окремий штат. Оману не найпопулярніше, але, тим не менше, потребує спростування. Усе Штатиострівні території, що належать США, крім Гаваїв, не є окремими штатами або частинами інших штатів і округу Колумбія, а називаються територіями США.
  • Округ Колумбія - п`ятдесят перший штат. Також неправильне твердження: Колумбія - це самостійна територія, яка не входить ні в один зі штатів, але, проте, має найбільші шанси стати п`ятдесят перший. Крім округу Колумбії на отримання статусу штату США претендує ще кілька територій.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!