Чим хороша америка?

Чим хороша Америка?

Останнім часом, а саме вже кілька років, спостерігається тенденція міграції молоді з різних країн в Америку. Це природно проблема багатьох держав на сьогоднішній день і її рішення займе дуже багато часу. Отже, в цій статті, ми розберемося в тому, чим хороша Америка для сучасної молоді і все ж чому туди так прагнуть переїхати ?!

Особливості проживання в Америці

Найбільш часто задається питання: «Чи добре в Америці?». З таким запитанням риторичне, адже завжди краще там, де нас немає. Безумовно, існують свої переваги і недоліки. Але варто відзначити, що мала кількість американців мігрує в інші країни. І це цілком можна зрозуміти, адже Америка - величезна країна, де в різних штатах існують свої закони, традиції і порядок життя. В такому випадку, американцям простіше переїхати в інший штат, якщо в колишньому місці їх щось не влаштовувало.

переваги

Оплата праці

Дійсно, заробітна плата в Америці набагато вище, в порівнянні з іншими країнами. Але тільки в тому, випадку, якщо ви, маючи вищу освіту, є хорошим фахівців в тій чи іншій сфері. А оплата роботи зазвичай погодинна, тобто саме від вас залежить ваш заробіток. Виходячи з економічного розвитку, кращі міста Америки: Сан-Антоніо, Ель-Пасо, Остін, Анкоридж, Хантсвілл, Кенневік, Форт Худ, Солт-Лейк-Сіті. Ці міста мають великі заробітні зарплати і низькі витрати на бізнес.

підтримка молоді

Уряд в Америці насправді всіляко підтримує молодь в освіті і дає право вибору того чи іншого факультету і предметів, які ви вирішили вивчати. Виділяються всілякі гранти і матеріальна підтримка талановитих студентів.

Права людини

В Америці людське життя не порожній звук. Тому існують різні соціальні служби, які допомагають людям у скрутному становищі, знайти роботу, дають їжу і місце для ночівлі. Тут не відправлять людини без місця проживання на смітник, адже це робоча сила, яку цінують. Якщо розглядати кращі штати Америки для проживання, то список буде наступним: Техас, Колорадо, Юта, Аляска, Алабама, Вашингтон. І все ж нагадаємо, про те, що для кожного існують свої переваги, які впливають на подібний вибір.

недоліки

катаклізми



В Америці найчастіше з`являються смерчі, урагани і інші всілякі катаклізми. Тому це небезпечно, враховуючи масштабність цих кліматичних проявів.

закони

Незважаючи на те, що закони дуже суворі і покарання в разі вчинення злочину не уникнути. При цьому у кожного є право на зброю, яке набуваючи потрібно зареєструвати. Тут уряд ставить вище за все захист життя людини, яку він може забезпечити самостійно.

Нетрадиційні особисті відносини

Виходячи з того, що Америка в першу чергу захищає права людини, тут цілком нормальними вважають явища гомосексуальної зв`язку і навіть навчають дітей тому, що це цілком прийнятно в суспільстві.

Отже, чи добре жити в Америці, вирішувати тільки вам, адже кожен з цих недоліків, може бути для вас перевагою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!