» » » Як дізнатися результати єді?

Як дізнатися результати єді?

Як дізнатися результати ЄДІ?

Нарешті минули ті часи, коли потрібно було чекати доленосного конверта з результатами єдиного державного іспиту. Сьогодні кожен може досить легко дізнатися свої результати, не виходячи з дому. Варіантів маса. Розглянемо найбільш достовірні джерела.

Як дізнатися результати ЄДІ: РЦОІ

Знайти РЦОІ (регіональні центри обробки інформації) свого регіону можна просто ввівши в пошукову систему відповідний запит, або зайти на офіційний сайт єдиного держіспиту за адресою ege.edu.ru/ru/classes-11/links.

На головній сторінці наведено список регіонів Російської Федерації в алфавітному порядку. Вибираєте свій і переглядаєте попередні результати. На сайті також є список інших ресурсів, у разі, якщо раптом у вашому регіоні РЦОІ не надав даних в електронному вигляді. Так, буває і таке.

Також варто порадити відмінний ресурс, на якому представлено все, щодо пошуку інформації щодо ЄДІ. Адреса форуму forum.ege.edu.ru/index.php?showtopic=23082. Перейшовши за посиланням, якраз і потрапите на потрібну інформацію, що називається «в яблучко». Дізнатися результати іспиту, проведеного в резервні дні можна на сайті Міністерства освіти, що відповідає вашому регіону.

Як правильно користуватися сайтом РЦОІ свого регіону



Для початку вам потрібно буде зайти в особистий кабінет ресурсу. Як правило, для цього необхідно знати особистий ідентифікаційний код. Найчастіше, їм є ваші паспортні дані, які як ніщо краще підтвердять, що ви це ви, а не якийсь там черговий Вася Пупкін.

Після того, як ви вдало авторизувалися, вас чекають такі представлені дані:

  • Назва предмету
  • Дата проведення іспиту з відповідної дисципліни.
  • Первинний і тестовий бал.
  • Статистика, по якій ви зможете судити скільки людина обійшли або відстали від вас за результатами.
  • Докладний аналіз вашого завдання. Тобто ви зможете на власні очі переконатися, що вас не завалили і врахувати всі помилки на майбутнє.

Як дізнатися результати ЄДІ: уникаємо шахраїв

Пам`ятайте, що якщо результатами ЄДІ володіє якою-небудь сторонній ресурс, то офіційні дані вже є на держресурсів. Тому не варто відправляти смс з кодом на короткий номер, це вже зовсім нерозумно. Крім того, якщо на офіційних ресурсах ви можете розраховувати побачити навіть скан-копію своєї роботи, то пірати точно вам надати такого не зможуть.

Також необхідно запам`ятати, що результати ЄДІ вам зможуть надати ну ніяк не раніше 12 днів після його проведення, що стосується обов`язкового тестування. Підсумки здачі предметів за вибором ви можете дізнатися через 9 днів після проходження тестування. Тому не вірте турботливим громадянам, що пропонують вам дізнатися підсумки через 3-4 дня.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!