» » » Як дізнатися результати дпа?

Як дізнатися результати дпа?

Як дізнатися результати ДПА?

Рособрнадзора в поточному році відмовився від публічного розміщення даних щодо підсумків ДПА, так що питання, як дізнатися результати ДПА доведеться вирішувати по-старому. У вашому навчальному закладі повинен бути вивішений список підсумків ДПА по закінченню декількох днів після його проведення по всій країні. Інші дані щодо ДПА ви можете переглянути на офіційному сайті державної атестації gia.osoko.ru.

Також є відмінний ресурс, на якому є постійне оновлення по темі ДПА - moscow-faq.ru. Сайт побудований у вигляді питання-відповідь і часто оновлюється, словом, цінний ресурс.

Іншим способом може бути звернення до Міносвіти вашого регіону. Але дані в першу чергу потрапляють в навчальні частини шкіл, тому не перевантажуйте себе походами по коридорах міністерств, а краще безпосередньо звернутися до класного керівника.

Особливо варто відзначити, що масові результати жодним чином не можуть потрапити в мережу за вищезазначеною причини конфіденційності. Тому, не відвідуйте сторонніх ресурсів, що пропонують дізнатися дані, нехай і за цілком прийнятну винагороду.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!