Як купити диплом?

Як купити диплом?

Диплом про вищу освіту сьогодні необхідний, як повітря. Без нього, напевно, влаштуватися на пристойну роботу не представляється можливим. У нашій країні, як, втім, і в інших, існує своя освітня система. Спочатку - початкову освіту, потім - середнє, далі - може бути середню спеціальну або вищу. Але, якщо є система, тобто і ті, кого вона не влаштовує.

Не у всіх виникає бажання або можливість, витратити п`ять років свого життя на навчання в університеті, яка, до речі, коштує досить недешево. До того ж існує маса пропозицій про продаж будь-яких дипломів. І питання, як купити диплом, не викликає ніяких труднощів. Так навіщо ж витрачати зайві сили і кращі роки свого життя на непотрібну навчання - так думають потенційні покупці дипломів.



Існує й інша категорія покупців дипломів. Ці люди довгий час працювали без вищої освіти, вони мають відмінну кваліфікацію і великий досвід, але ситуація склалася таким чином, що їм знадобився диплом, швидше, для галочки, через яку вони не бачать сенсу йти вчитися тому, що і так вже знають . Всі ці люди думають, як купити диплом. Існує кілька способів придбання диплома, і не важливо, яким навчальним закладом він буде виданий.

Де купити диплом

  • Купівля диплома з рук на вулиці (в метро, перехід, і т.д.). Тут ви можете за порівняно невелику суму грошей придбати будь-який диплом. Однак можуть бути проблеми з якістю його виконання. Ви можете нарватися на просту кольорову копію бланка документа.
  • Купівля диплома через спеціалізовану контору в інтернеті. Тут вам пообіцяють диплом, надрукований на оригінальному бланку державного зразка. Однак все одно, як і в попередньому випадку, якщо буде зроблений запит до ВНЗ про справжність диплома, то цю перевірку, він не пройде.
  • Даний спосіб схожий з першим і другим, але має принципову відмінність. Припустимо, Ви вийшли на фірму, яка проведе ваш диплом по всім необхідним «етапах», ввівши ваш документ в усі бази даних потрібного ВНЗ. Знайте, що вартість цього диплома буде порівнянна з вартістю навчання в інституті. Спосіб цей підходить далеко не всім, так як обійдеться диплом такого порядку досить дорого.
  • Наступний спосіб відрізняється від попередніх особливою дорожнечею і тривалістю процесу. Якщо ви володієте потрібними зв`язками і великими грошима, то заплативши певну суму з великою кількістю нулів, вас приймуть до ВНЗ, де ви будете значитися весь час навчання, а після його «закінчення», ви отримаєте справжній диплом. Але, врахуйте, що суми грошей має вистачити на хабарі великій кількості людей. І в цьому випадку володарем диплома ви станете тільки через 5-6 років. Зате ваш диплом може перевіряти хто завгодно, він буде справжнісіньким.

Так як купити диплом сьогодні може практично кожен, деякі підприємства хочуть упевнитися в тому, що ваш документ про освіту справжній. Звичайно, не кожен роботодавець буде перевіряти справжність вашого диплома, до того ж, якщо ви добре працюєте. Але, якщо ви влаштовуєтеся на роботу в держструктуру або велику солідну організацію, з таким документом будьте обережні, адже фірми, що продають дипломи, ніяких гарантій вам не дають, а ви ризикуєте втратити роботу і заплямувати свою репутацію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!