Що таке gps?

Що таке GPS?

GPS - це система навігації. Завдяки такому пристрою можна чітко визначити, де знаходиться той чи інший об`єкт. Система працює за допомогою сигналу, який передається від супутника до антени. Наприклад, якщо GPS встановлений на автомобілі, можна відстежити, яким шляхом він рухається, куди згортає. Для водія, який вперше перебуває в місті або на трасі, система дуже корисна. Оскільки завдяки екрану, встановленого разом з навігатором, можна подивитися, куди їхати, яка попереду дорога, чи є пробки, ями, обвали.

Відповісти на питання про те, що таке GPS-пристрій, може кожен мандрівник. Пристрій може бути вбудованим в мобільний телефон. Коли ви перебуваєте в чужому місті, країні, або в будь-який інший місцевості, за допомогою системи навігації можна подивитися, в якому напрямку рухатися далі.

Є й окремі навігатори, якими користуються і пішоходи, і водії. Завдяки їм людина не заблукає, знайде потрібне йому місце. Плюс такого пристрою полягає в тому, що навіть у віддаленій точці світу, в непрохідному лісі або ж у пустелі навігатор покаже, де ви, в якому напрямку є найближчий населений пункт, яка відстань між вами і дорогий. Їх можна використовувати і під водою, якщо ви займаєтеся водним туризмом. Корпус пристрою водонепроникний, розмір невеликий, і є багато додаткових функцій, тому такий апарат стане в нагоді і не утруднить пересування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!