» » » Що таке інкубатор?

Що таке інкубатор?

Що таке інкубатор?

Слово «інкубатор» спочатку застосовувалося в основному в зв`язку з вирощуванням птахів, але в останні роки стало зустрічатися і в бізнесі. У цій статті ми розповімо, що таке інкубатор в різних сенсах цього слова.

Інкубатор: визначення

Слово «інкубатор» походить від латинського дієслова «incubare», що означає «висиджувати пташенят». Спочатку інкубатори саме для цього і застосовувалися. Спеціальний апарат дозволяє підтримувати температуру і вологість, необхідну для того, щоб в яйцях успішно розвивалися пташенята. Інкубатор дає можливість виводити сільськогосподарських птахів в набагато більшій кількості, ніж при природному висиджуванні яєць. Про те, як побудувати такий апарат самостійно, читайте в нашій статті Як зробити інкубатор.

Існують також інкубатори для вирощування мальків риби і гусениць шовкопряда. У них теж створюються спеціальні умови, ідеальні для розвитку конкретного виду риб та комах.

Бізнес інкубатор

Нове застосування слово «інкубатор» знайшло в бізнесі. За аналогією зі справжніми інкубаторами для вирощування пташенят, бізнес-інкубаторами називають організації, які допомагають встати на ноги молодим підприємцям. Такі організації надають підтримку перспективним бізнес-проектам на всіх стадіях розвитку - від виникнення ідеї до виведення на ринок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!