» » » Що таке трактор?

Що таке трактор?

Що таке трактор?

ХХ століття ознаменував собою бурхливий розвиток науки і техніки. Одним з продуктів цього безпрецедентного прогресу став трактор. До речі, ви можете спробувати зібрати свій власний, прочитавши нашу статтю Як зібрати трактор. А поки поговоримо про те, що таке трактор.

Трактор: значення слова

В даному випадку російська мова не дає нам простору для уяви. У трактора є тільки одне визначення. Цей агрегат являє собою саморушну машину. Трактор може бути оснащений як колесами, так і гусеницями. Варіанти використання подібного транспортного засобу вражають своїм розмахом. Трактор знадобиться вам для сільськогосподарських (перевезення сіна), дорожньо-будівельних (прибирання будівельного сміття і відходів), землерийних (дозволить викопати глибоку яму в потрібному місці), ну і нарешті, транспортних (довезе вас до потрібного пункту призначення, навіть якщо туди не прокладена дорога) робіт. Ця машина має дуже велику силу тяги.

Приклад використання: "У нас в господарстві був трактор. Мабуть, тільки він і тримав ферму на плаву, адже будь-яка тяжка робота припадала на його частку, а не на втомлені плечі батька. Цей старий агрегат годував нас протягом усього мого дитинства".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!