» » » Що означає ім'я ілля?

Що означає ім'я ілля?



Що означає ім`я Ілля?

Імена бувають гучні і не дуже, довгі і короткі, м`які і строгі. Але, як правило, для володаря певного імені звучання стає дуже рідним і близьким. Виявляється, наші імена здатні ще й впливати на людину, на його характер, долю.

Що означає ім`я Ілля

  • Ілля - господарський людина. Ще маленьким він проявляє цю рису свого характеру. Завжди прагне сам організувати порядок в домі, допомагає у всьому своїй мамі і бабусі, господарські клопоти для нього в задоволення. Якщо тато будує дачу або робить ремонт автомобіля або квартири, Іллі обов`язково захочеться взяти участь в цьому захоплюючому процесі, навчитися чомусь новому.
  • У плані друзів Ілля абсолютно нерозбірливий, він легко піддається, як доброму, так і поганого впливу. Він дуже товариська людина, друзів і знайомих у нього хоч відбавляй!
  • Що стосується власної сім`ї у дорослому віці, то до цього кроку Ілля ставиться з усією серйозністю. І тут виявляється досвідчена господарська жилка ... Спочатку Іллі необхідно заробити для утримання сім`ї, твердо встати на ноги, а тільки потім він зможе прийняти рішення про одруження. Коли у Іллі з`являються власні діти, він любить їх безмежно. Свою кохану Ілля буде вибирати з урахуванням близькості їх душевних станів, йому дуже важливо, щоб кохана розуміла його.
  • Обожнюючи свою сім`ю, Ілля все ж непосида. Він буде прагнути подорожувати все життя. Любовних пригод у Іллі буде багато, але щасливий він буде тільки з тієї, до якої буде відчувати платонічні почуття, а не просто статевий потяг. Іллі завжди важливо підкорювати жінку, а не отримувати її "на блюдечку". Дівчина повинна дорівнювати йому за інтелектом.
  • За характером Ілля добрий, але може спалахнути. Відходить швидко, і навіть готовий брати на себе провину в сварках з людьми. Ілля злегка нерішучий. На вигляд може здатися замкнутим і строгим, але насправді це глибокий, ніжний і дотепна людина. Чоловіки з ім`ям Ілля вміють співпереживати, вони сентиментальні, здатні плакати.
  • У сфері професій ім`я Ілля означає наступне ... Іллі важливо проявляти свої організаторські здібності в виконуваній роботі. Лікар, слідчий, слюсар, викладач - відмінні професії для Іллі. Найкращого результату Ілля досягне не в індивідуальній роботі, не в команді, а в парі з колегою.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!