» » » Як зробити гвинт?

Як зробити гвинт?

Як зробити гвинт?

Авіамоделювання - досить цікаве хобі. У авіамоделювання можна навчитися різному, наприклад, тому, як зробити гвинт. Таке вміння дуже корисно, тому що гвинти ламаються часто, тому завжди повинна бути гідна заміна. Отже, як зробити гвинт своїми руками? Почнемо з пошуку потрібних матеріалів.

матеріали

  • Заготівля для гвинта. Найкраще використовувати дерево, оскільки воно міцніше, ніж пластмаса, та й виглядає більш презентабельно.
  • Аналогічна заготовка з пінопласту. Краще використовувати кольоровий матеріал.
  • Звичайний олівець.
  • Гострий ніж, можна підготувати і канцелярський.
  • Наждачний папір.
  • Надфиль.
  • Перфоратор або дриль (з наждачним кругом).
  • Старий гвинт авіамоделі.

підготовка

Перед тим як зробити повітряний гвинт, потрібно підготувати всі деталі. Спочатку необхідно вирізати з пінопласту заготовку гвинта за зразком вже наявного. Обведіть олівцем старий гвинт, приклавши його так, щоб передня частина його профілю лежала вниз кромкою. Тепер можна вирізати заготовку, вона не знадобиться, потрібна та частина, з який ви вирізали. Вона допоможе зробити гвинт об`ємним. Тепер в отвір в пінопласт вкладіть старий гвинт, притисніть пінопласт, щоб гвинт залишив вм`ятини. Так можна дізнатися товщину.

Тепер потрібно вирізати заготовку, зберігаючи довжину і товщину справжнього гвинта. Також необхідно докласти середину, обвести і вирізати канцелярським ножем, зачистити наждачкою. Має вийти три заготовки: ліва і права частини пропелера, його середина.

виготовлення гвинта



Заготівлю потрібно прикласти до дерев`яної, розкреслити олівцем, далі залишиться тільки скористатися надфілем і вирізати гвинт. Тими ж інструментами потрібно прибрати зайву деревину, щоб зробити з заготовки справжній гвинт. За кресленням можна зняти дерево, пройтися від середини гвинта, роблячи зигзаги. Тепер необхідно скористатися дрилем з наждачним кругом, щоб відполірувати гвинт, перш ніж його використовувати за призначенням.

Щоб гвинт вийшов правильний, підходив до вашого літака, також можна скористатися кресленнями і інструкцією. Гвинт можна виготовити не тільки для авіамоделей. Якщо вас цікавить питання про те, як зробити гвинт для аеросаней, можна подивитися детальну інструкцію тут.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!