» » » На що ловити жереха?

На що ловити жереха?

На що ловити жереха?
На що ловити жереха?

Жерех - хижа риба, що мешкає в великих річках, які впадають в Каспійське і Чорне море. Щоб зловити якомога більше жереха, необхідно знати, які приманки для нього найкраще підходять.

Кращі приманки для жереха

Перед тим як зловити жереха, необхідно визначитися з приманкою. Вибирати випливає з цих видів:

  1. Блешні, що коливаються. Вони мають відмінні польотні характеристиками і оптимальними розмірами, прекрасно підходять для лову такої хижої риби сплавом по берегових укриттях, а також при облавливании по межах мілин. Блешні, що коливаються можна використовувати як при рівномірній проводці, так і з падінням.
  2. Тейл-спіннери. Такі приманки виготовляються зі свинцю і володіють формою, що копіює риб`яче тіло, тому працюють дуже ефективно. Їх можна використовувати на різній глибині і ділянках, де спостерігається досить сильна течія. Застосовувати таку приманку можна при будь-якій проводці: з падінням і рівномірною.
  3. Принади-вертушки. Це блешні, що мають осьової вантаж. Така приманка є класичною для лову жереха, що робить її дуже популярною у любителів риболовлі. Але важливо врахувати, що підходить вона виключно для рівномірної проводки.

Про те, на які приманки ловити інших риб, ви можете дізнатися з нашого розділу - Ловля риби.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!