» » » Як знайти агента гріффіна?

Як знайти агента гріффіна?

Як знайти агента Гріффіна?

Prototype 2 є дуже популярною комп`ютерною грою, виконаної в жанрі екшн, з науково-фантастичним ухилом, в який включені елементи RPG. Вона була випущена в квітні 2012 року під всі найпопулярніші платформи. Її сюжет має кілька ліній, але основним сенсом пролягають через всю гру є пошук викраденої дочки головного персонажа і помста за зруйновану родину. Головним героєм є Джеймс Хеллер, військовий, який повернувся додому з гарячої точки, щоб врятувати свою сім`ю від страшного вірусу.

У грі Прототип 2 знайти агента Гріффіна є обов`язковою місією, без проходження якої подальше просування буде неможливо. Ось докладний опис того, як знайти агента Гріффіна:

  • Для початку потрібно вийти на зв`язок з РУКСО і дізнатися про дочку головного героя, яка утримується десь посеред «Червоної зони» урядовим агентом по імені Гріффін.
  • Тепер необхідно скористатися режимом «Полювання» і дізнатися, що ж летить у вертольоті.
  • Після цього необхідно мати на меті прямо до самої бази «Чорного дозору».
  • На Гріффіна тут нападають «розвинені», нам буде необхідно наздоганяти того з них, який схопить агента.
  • Тепер нам потрібно знищити ворогів, використовуючи шість різних способів (в тому числі короткі і довгі атаки). Зараз ми вже знаємо, де знайти агента Гріффіна, і нам залишається лише його поглинути.
  • Нарешті поглинувши Гріффіна, ми отримуємо інформацію про те, що Майя була відправлена на якусь операцію.

Ось все і готово! Вдалого вам подальшого проходження гри!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!