» » » » Як позбутися від втоми?

Як позбутися від втоми?

Як позбутися від втоми?

Якщо ви відчуваєте себе розбитим, втомленим і впали в апатію - то це накопичилася втома. Щоб вона не прийняла хронічну форму потрібно знати, як позбутися від втоми. Тим більше що, слідуючи нескладним рекомендаціям можна швидко підбадьоритися і завжди відчувати прилив сил.

Позбавляємося від втоми

В першу чергу від цієї недуги допоможе позбутися збалансоване харчування. На сніданок слід балувати себе кашею, а протягом дня обов`язково перекушувати бананом або чаєм з медом, оскільки в них містяться 3 види натуральних цукрів, які енергетично підживлюють організм. У другу чергу візьміть собі за правило щодня після робочого дня приймати гарячу ванну або душ з ароматичними маслами, краще з грейпфрутом, так як його аромат піднімає настрій.

Позбавляємося від хронічної втоми



Хронічна втома - це бич сучасності, який може оселитися на багато років. В першу чергу перед тим, як позбутися від хронічної втоми, слід з`ясувати її причину. Найчастіше це пов`язано з перевтома на роботі, яке ще й супроводжується втомою від домашніх справ. Якщо відпустку взяти не виходить, то крім вищеописаних рекомендацій можна порадити навчитися розслаблятися. У цьому допоможуть заняття йогою, сходіть кілька разів на заняття і вам відразу ж стане легше. Багатьом допомагають танці, зараз дуже популярні східні танці, які дарують ще й заряд енергії. Якщо ні те ні інше вас не приваблює, то вам напевно припаде до смаку різні види масажу, які допоможуть вам розслабитися і набратися сил, а стрес і втому як рукою зніме. Крім цього слід кожен день перед сном гуляти хоча б по півгодини, тоді сон буде набагато спокійніше, і вас не буде мучити безсоння.

Щоб урізноманітнити своє життя можна домовитися з друзями сходити в кіно або театр, так ви хоч на час позбудетеся від щоденних турбот, а значить, відпочинете від них, таким же ефектом володіє шопінг. Тепер ви знаєте, як позбутися від втоми, і вашому здоров`ю нічого не загрожуватиме.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!