» » » » Як запрограмувати себе?

Як запрограмувати себе?

Як запрограмувати себе?

Той, хто хоче стати успішним, рано чи пізно стикається з проблемою «самопрограмування», тобто налаштування на виконання певних дій заради досягнення певного результату. Це стосується перш за все тих людей, які не мають достатньо сильною і стійкою мотивації щось робити регулярно. Я розповім вам, як запрограмувати себе на досягнення позитивного результату і взагалі на регулярний працю, адже саме в ньому і полягає секрет перемог абсолютної більшості успішних людей.

Як запрограмувати себе на успіх

Перш за все, вирішите, чи влаштовує вас поточний стан справ, хоча, думаю, раз ви читаєте цю статтю, то влаштовує навряд чи. Тепер таке питання: що не так з вашою мотивацією? Адже ви хочете бути успішним у своїй справі? Чому відкладаєте? Навіщо чекаєте вдалого збігу обставин? Згадайте про те, скільки шансів щось почати ви упустили. Не відкладайте роботу на потім - завтра обов`язково з`являться нові справи. Нехай це буде одним з основних ваших життєвих принципів: ви можете займатися чим хочете - відпочивати, розважатися, але намічена робота повинна бути виконана в строк! Розпланували роботу на день - будьте ласкаві її зробити. Не сподівайтеся, що це увійде в звичку - змушувати себе все одно доведеться. Однак звичкою стане робота під впливом найсильнішої моральної причини: обіцянки самому собі. Саме це є головною рушійною силою успіху. І пам`ятайте: мотивація не з`явиться просто так з нізвідки - її потрібно створити і, навіть маючи мотивацію, постійно змушувати себе робити певні зусилля до тих пір, поки процес роботи не почне вам подобатися.

Про рід занять



Також вибирайте роботу, яка вам до душі. Ви ніколи не примусите себе водити автобус, якщо ненавидите цю справу, ви ніколи не станете успішним бізнесменом, якщо вам противний бізнес. Тому вибирати потрібно тільки те, що подобається. Якщо не подобається нічого - то, що найменш неприємно. Кожен, я підкреслюю - кожен може жити гідно, займаючись тільки тим, що подобається. Найголовніше: стати в цій справі професіоналом. Так, мені було потрібно деяке зусилля, щоб сісти і написати для вас цю статтю, але пишу я її із задоволенням, тому що свою роботу я люблю більше, ніж інші заняття, а розваги, які я, як і багато нормальні люди, люблю ще більше , залишаю на вільне від роботи час. Тому що так потрібно. Ось запам`ятайте цю просту істину: треба зробити - робіть. На сьогодні - робіть сьогодні. Запланували (не перенесло, а запланували) на завтра - зробіть завтра, а не післязавтра.

Як стати успішним



Установки, гіпноз, мантри - все це дуже добре, якщо вам допомагає. Однак кращим вправою буде систематизація вашого робочого процесу. Частково цього питання ми вже торкнулися (згадайте планування роботи і обіцянку самому собі), але головне - не зупинятися на досягнутому. Якщо вам потрібен успіх, а не просто існування - розвивайтеся і розширюйте свою діяльність, беріться за більш складну роботу. Спочатку будуть помилки (згадую, по скільки разів я переписував свої перші тексти після того, як почав займатися їх написанням), але без цього не буде зростання. Припустимо, ви вирішили зайнятися бізнесом в інтернеті. Зробили простенький сайт з розміщенням інформації про товар. Яким буде наступний крок? Правильно, створення повноцінного інтернет-магазину, щоб покупець міг оформити замовлення, не набираючи номер вашого телефону. Це складніше зробити, але ж до ваших послуг маса довідкової та навчальної інформації, так що при бажанні все вийде (а адже на сайт можна ще й накопичити потроху). Загалом, способів маса, головне - не зупинятися в розвитку. Запрограмований людина (в хорошому сенсі) - це людина, яка понад усе цінує поставлену мету. А такого можна домогтися тільки в тому випадку, якщо мета досить приваблива і справа, якою він займається - улюблене. Життя запрограмована на успіх лише в тому випадку, якщо людина сама цього допомагає. Звичайно, не можна заперечувати фактор везіння, але, як часто говорять, «щастить тому, хто везе», і про це потрібно пам`ятати завжди, незалежно від того, чи вірите ви в зумовленість подій. Як сказав один мудрий, ви можете бути фаталістом, але не забувайте, йдучи з дому, закривати за собою двері. У нашому випадку це означає необхідність докладання зусиль.

Як запрограмувати сон

В даний час з`явилося чимало різних приладів, які обіцяють нам керовані сновидіння і інші радощі життя уві сні. Але до сих пір не доведено, чи дійсно ці пристрої здатні викликати сновидіння за бажанням і, тим більше, управляти сновидіннями. Однак існує непоганий спосіб, як викликати сон про те, про що ви хочете. Як відомо, мозок найсильніше сприймає ті образи, які крутяться в свідомості людини безпосередньо перед сном. Таким чином, якщо думати про щось перед сном, велика ймовірність того, що саме про це вам сон і присниться. Але, звичайно, такий сон можна буде просто побачити, а от керувати ним - навряд чи. Що стосується керованих сновидінь, то наука досі не знайшла способу, як їх викликати. Ми вільні вибирати тематику сну з тієї або ступенем ймовірності, але не управляти сновидінням.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!