Як подобатися собі?

Як подобатися собі?

«Полюби себе такою, яка ти є». У цих словах однієї відомої пісні - глибокий сенс, який підтверджує давно відому істину: щоб полюбили тебе, ти повинна спочатку сама себе полюбити. Як досягти цього, що потрібно робити, як сподобатися собі, якщо навколо тебе подруги красивішим та привабливішим. Прислів`я «Зустрічають по одягу» працює і сьогодні. Ви можете бути ерудованою у всіх сферах особистістю і виводити складні математичні формули, але цього ніхто не дізнається, чи не поспілкувавшись з вами. Щоб сподобатися і собі, і оточуючим, потрібно, перш за все, мати гарний вигляд.

секрети впевненості

Наведемо кілька рецептів, як сподобатися собі.

  • Розмова з відображенням. Пильно вдивляючись у своє відображення в дзеркалі, дівчата не раз з обуренням кажуть: «Я собі не подобаюся ...», і то не так, і те не отак. Ні в якому разі не потрібно цього робити, не потрібно себе критикувати, краще уважніше придивитися до себе. Адже дзеркало об`єктивно і чесно показує ваше відображення, і розмовляти з ним потрібно з позитивним настроєм. Признавайтесь своєму відображенню в симпатії, скажіть пару-другу компліментів, посміхніться, підморгніть.
  • Власна фотосесія. Фото - це ще одне своєрідне «дзеркало» з вашим відображенням. Перегляньте свої фото, від гірших краще позбутися, а ось кращі можна використовувати для створення свого образу, акцентуючи на тих моментах, які подобаються більше. Можна також зробити платну фотосесію. Адже сама процедура фотозйомок передбачає і налаштовує на те, щоб попрацювати над собою і бути привабливою.
  • Не порівнюйте себе з іншими. Психологи відзначають, що для багатьох людей дуже важливо, як вони виглядають на тлі інших. Людина так влаштована, що він знаходить тих, хто гірше і за рахунок цього піднімає свою самооцінку. Або ж, навпаки, порівнює себе з кращими і відчуває себе приниженим і ображеним. Це зовсім не вихід з положення, а даремно витрачений час і емоції. Правильніше створити свій індивідуальний образ і робити все для того, щоб його реалізувати.
  • Ваші гідності. Придивившись до себе уважніше, необхідно знайти ті риси в зовнішності, які найбільше подобаються і гідні уваги. Якщо у вас довгі і красиві ноги, тоді не прикривайте їх, а, навпаки, частіше носите короткі спідниці, відкривайте їх стороннім поглядам. Або ж, ви - володар красивого бюста, тоді найкраща для вас одяг - з глибоким вирізом. Розкішні довге волосся потрібно не замотувати в вузол, а, навпаки, розпускати. Одним словом, знайшовши гідності своєї зовнішності, ні в якому разі не ховайте їх, а показуйте і виставляйте на загальний огляд. Може бути, ви самі здивуєтеся тому, як сліпі ви були і раніше нічого цього не помічали через своїх комплексів і забобонів.
  • Ваші недоліки. З недоліками, щоб їх усунути, все-таки потрібно працювати. Перш за все, зробіть перелік недоліків на листку паперу. Уважно прочитайте і проаналізуйте, адже від них вам доведеться позбавлятися. Знищуючи недоліки один за іншим, потрібно викреслювати їх і прийматися за наступний. Почуття задоволення від досягнутого результату лише додасть настрою і оптимізму. Другий спосіб - подивитися на недоліки іншим поглядом, прийнявши їх за гідності. Слід пам`ятати, що кожна людина індивідуальна і неповторний у своєму роді і відрізняється від іншого, перш за все, недоліками. Відстовбурчені вуха, довгий ніс, веснянки, нестандартна фігура роблять людину індивідуумом. У таких рисах зовнішності і прихована унікальність кожної людини. Подумати страшно: що було б, якщо все люди були схожі один на одного: високі, стрункі, красиві і привабливі ...

Полюби себе такою



Ви добре знаєте свої переваги і недоліки. Але це зовсім не означає, що ви тепер можете не стежити за собою, своїм харчуванням, одягом, не займатися спортом, не відпочивати. Самовдосконалення немає меж. Потрібно завжди пам`ятати про себе і не забувати про своє відображення в дзеркалі. Вам не повинно бути все одно, яке відбиток ви бачите перед собою.



Незадоволеність своєю зовнішністю - це просто погана звичка. Не потрібно чекати моменту, коли ви станете чарівною, полюбите себе прямо зараз і робіть все для того, щоб раз і назавжди закрити питання про те, як себе подобається.

Тепер ви знаєте про те, як себе подобатися! Бажаємо вам удачі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!